Jump to content
Българският форум за музиканти

Защо този Барабанист е такъв БЯС ?


Recommended Posts

Здравейте на всички от раздела Ударни инструменти. :)

За първи път пиша в този раздел,но това видео ми направи голямо впечатление - особенно Друм секцията . Свиря на Бас от както се помня,и съм много пристрастен към Барабанистите.

Е, чe този барабанист на видеото,според вас дали е завършил някаква школа за Шоу оркестърите на Американския футбол,или си е просто БЯС.......въобще не клати ритъма :)

 

ПС.ако това видео е било вече публикувано в раздела ..... не се сърдете,просто изках да споделя :)

 

Поздрави и Наздраве :)

Редактирано от ste1977
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не схванах... Циркаджилъците ли те кефят или свиренето??? Че човека е техничар и има излъчване - спор няма. Но за композиция, интерпретация и аранжимент ли говориме или за циркаджилъци върху нещо отдавна измислено и семпло направено?! За изкуство или за изглед иде реч? За мисъл или за това как изглеждаш, иде реч?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странен ми е този "българизъм" как по всеки въпрос,по всяка тема все ще се намери някой с по-гневно отношение, или по-пренебрежително спрямо останалите, или все ще вменява морал, или с желание да спори защо ТОЙ е прав,а не другия...Майко мила,ние ли сме най-комплексираната нация или само така ми се струва?!Защото такова чудо никъде не съм видял!Толерантност,бе хора-толерантност!

И понеже усещам на къде може да забие темата,предлагам ако някой пише,то нека е в насока защо конкретния барабанист СТАВА,а не в обратната.Нещо като "10 причини ЗА",а не ПРОТИВ.Иначе ми е ясно,че ще се намерят 1000 гаражни "специалиста",които да оплюят и Господ.Между другото,форумът ни е показно за толерантност,така че не ми разваляйте впечатленията,а от там и рекламата която му правя в различни от нашата среди!

И знам,че съм оф топик,но стига хейтърство! :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic-001: Не забелязах някъде нещо да съм плюл или отричал. Казах, че човека е техничар и си го бива. Въпроса е за изкуство ли говориме или за цирк, защото при цялото ми уважение към цирка, той не е признат все още за изкуство, макар да считам, че би трябвало да се приеме за такова. Човека пита за "бяс", не пита за музикални качества. Затова и поста ми е такъв. Не мисля, че съм комплексиран ни най-малко и макар да не съм свирил никога в гараж, ще приема титлата на гаражен спец, която ми беше отредена малко по-горе с малката молба да бъде обърнато внимание на стотиците ми постове тук, в този форум и да ми се покаже къде не съм бил толерантен и кого съм оплюл като гаражен специалист, при това - без да го познавам и без да знам за кого става въпрос... :thumbs_up::cheers2:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напротив,циркът е изкуство!И като такова би следало да бъде уважавано!1927год. е създаден Държавният университет за цирково изкуство в Русия,а в България датира от 114год.

И кой определя "музикалните" качества? Ти? Аз? Гошко? Пешко? И защо трябва "музикалните" качества да са без обвивка,която да ги продава?Нима Бъди Рич свири забил поглед в нотите?

Би било гот,ако започнем да се учим да казваме "това ми харесва" или "това не ми харесва",вместо постове пропити с насмешка и надменно отношение особено към някак доказали се вече музиканти.Защото става така, че разговорите започват с мерене на...чий любим музикант бил по-добър.За 15 годишни може да е градивен подобен спор,за мен обаче е загубено време.

В една книжка бях чел,че човек без комплекси бил възможно най-комплексираният такъв...дали е истина,не зная,продължавам да търся отговор на този въпрос за себе си.

Апропо,не говорим за нищо,нито за музикални качеста,нито за цирк,просто се наслаждаваме на един свирещ човек намерил своя начин да впечатли света и като гледам има доста посещаващи неговите уоркшопи-все кандидат клоуни може би?!

И да,сега точно аз демонстрирам онова за което говорех по-горе,в случая е четенето на морал ;)Ами имам си комплекси,но работя върху тях...в каква насока времето ще покаже :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Такъв е защото не може да впечатли със свирене и мисъл - просто впечатлява с клоунада, но това е далеч от музиканщината!!!

Просто поредния палячо!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я пробвайте да свирите с толкова много кълчотене и с добър груув пък да видим колко е лесно... ;)

А тъз пък песен е толкоз пък умряла, че хич не ми е ясно как можеш да впечатлиш с нещо друго. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.