Gee Tee Age Публикувано Април 10, 2006 Публикувано Април 10, 2006 SOD - The Ballad Of Jimmy Hendrix Групата е Stormtroopers of Death. Лятото ги слушах и са много странна група...Някой знае ли нещо за тях, и защо се подиграват така с Хендрикс? ПП:Темата е без лоши чувства към човека. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 ... и защо се подиграват така с Хендрикс? Както казваше Марта Вачкова, "Защо не?". Цитирай
fracture Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 (Редактирано) ...Групата е Stormtroopers of Death. Лятото ги слушах и са много странна група...Някой знае ли нещо за тях, и защо се подиграват така с Хендрикс? ... Човече, та S.O.D. са си култова група. В нета може да се намери достатъчно инфо за тях. А по въпроса за гаргарата с Хендрикс - ми те си правят гаргара с който им падне, така че не го вземай присърце. Имаше едно интервю с Billy Milano - вокала, та точно го питаха за този бъзик, човечеца каза, че му било писнало като се задава въпрос, кой бил най-великият (най-добрият) китарист на света и всеки да казва - Джими Хендрикс, е да ама Джими Хендрикс е мъртъв, продължи Billy Milano. После му зададоха въпроса - тогава кой според него е най-великият китарист, на което Billy отговори - Stevie Ray Vaughan ... басси майката, ама и той е мъртъв, хаха. Та така, както беше посочил "...без лоши чувства към човека". Редактирано Април 13, 2006 от fracture Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Април 19, 2006 Автор Отговорено Април 19, 2006 благодаря за инфото. аз лятото ги слушах едн албум и ми харесаха, а и не го приемам присърце защото не знам нищо за хендрикс освен че е мъртъв Цитирай
the_gorer Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 На такъв въпрос наистина се чудя да се смея ли, да плача ли... ? SOD, заедно с DRI и Corrosion of Comformity са създателите на кросоувъра. Гигантска група от 80-те, китаристът им е Scott Ian от ANTHRAX, вокалистът им, Billy Milano е създател на MOD и продуцент на голяма част от големите нюйоркски хардкор и кросоувър банди, включително на Agnostic Front. В стила на SOD е да си правят пишки с най-известните имена в хеви метъла - Iron Maiden, Celtic Frost, Slayer... Почти всички прашасали величия (включително гореспоменатия Хендрикс) са минали през подигравките на ебаващата месомелачка, наречена SOD. Обичат също да се подиграват на емигрантите в САЩ, открито да призовават към агресия от страна на САЩ срещу целия арабски свят и прочее веселби. Накратко: SOD са огромна банда и е срамота, че младежта не е чувала за тях. Забравете за Фред Дърст и почнете да слушате истински неща. МОЛЯ. Цитирай
DILETANT Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Горере абсолютно си прав, макар и седнал пред компютъра. Да добавя само, че вокалистът Били Милано е бил роуди на Антракс, барабанист е Чарли Бенанте пак от Антракс, басист е Danny Lilker от Nuclear Assault и разбира се Скот Йън-китара. Всичко го има в океана от информация, наречен Интернет, само трябва някой да го потърси и прочете. Цитирай
TONY Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Danny Lilker - преди да направи Нюклиър Асолт - май пак се подвизаваше в Ентракс(или вече съвсем съм забравил -щото бая години минаха оттогава) а пък - това с Джими Хендрикс - просто е логично завършване на албума парчетата са много кратки а самата балада в кавички - диминшед рифа от пърпъл хейз - и Джими Хендрикс из дет - кратко и ясно - що пък да е гавра - простоо балада съвсем в стила на бандата Цитирай
Recommended Posts