go6o0802 Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 ползвам Cruzer CR-10G става въпрос за това кубе http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_28402/Cruzer_CR_10G.html и ефект BEHRINGER UD100 тоест този http://www.musicworld.bg/bg/c_529/i_16049/BEHRINGER_UD100.html като свиря с ефект звучи перфектно но като свиря чисто звучи пак все едно има дисторжън но по слаб....някакви съвети как да се оправи Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 намирисва на повреда. ако включиш китарата директно в кубето, без педала, и с избран чист канал на кубето, пак ли така се получава? Цитирай
Annonnymоus Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Абе, аз се замислих да не би да е включил Дисторшъна и от кубето, та затова да не се маха като изключва педала? 1 Цитирай
go6o0802 Отговорено Март 10, 2011 Автор Отговорено Март 10, 2011 не съм толкова тъп да оставя ефекта на кубето включен...и да и само китарата като е свързана пак така прави Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 значи ти е такова кубето. идва му силен сигнала от китарата. друга китара включвал ли си? носи го на ремонт. 1 Цитирай
go6o0802 Отговорено Март 10, 2011 Автор Отговорено Март 10, 2011 ми свирил съм на него с Ibanez RG , Washburn X-10 , Fender Stratocaster , Jackson King V\Kelly и Dean Angel of Death Dave Mustaine signature но все една и съща само с ибанеца и дийна звучи малко по-различно но пак не както трябва Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Възможностите за пълноценно звукоизвличане от китарата могат да се жертват в името на малко по-чист звук чрез намаляването на volume-а от knob-a на китарата. Цитирай
asen93 Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 ми по-принцип като свириш с ефект винаги има разлика с този на кубетата този ефект е Ultra Distortion не е от най-добрите но ще има разлика с дистъра на кубето Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Не знам какво има да му се мисли толкова... Чистия канал трябва да си е чист, особено ако се свири на адаптер с по-нисък сигнал (output level). След като си пробвал с толкова различни китари и пак не става работата, или кубето е лошо проектирано (което за кубе за 80лв. няма да е прекалено голяма изненада) или има повреда някаква и иска ремонт. 2 Цитирай
Yo The Real Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Volume pot-а на китарата ти до половина и усили гейна на дистъра, та си готов. Цитирай
Icarus Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Бас хващам, че ще звучи по-добре изключено 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 За пореден път се убеждавам, че темите се четат по диагонала на окръжността! Човека си казва, че чистия канал не му е в час ... точка! Към автора, ако кубето е гаранционно отивай и предявявай правото си на потребител. Ако не е, намираш си някой, който да го погледне за пари! Тука колкото и боб да се хвърли няма да реши "физическия" ти проблем. Со здраве! Герги 1 Цитирай
H.R. Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 +1 за Георги ! ! ! Един по диагонала на окръжността, друг по тъпия и ъгъл..... Това кубе нещо не е в ред - направо рекламация в магазина или ако не е в гаранция - някъде на ремонт. И най-тъпото кубе на clean трябва да си вади clean. 1 Цитирай
Recommended Posts