ultramega Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Съвсем елементарничко, лесно смилаемо За два часа леко заформено, недомислено. Цитирай
trendkiller Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Много яко! Праскаш едно соло отгоре и става като Cosmosquad. Цитирай
ultramega Отговорено Март 7, 2011 Автор Отговорено Март 7, 2011 ^ То това си е комплимент голям за мен На мен повече ми бие на RATM..затова и "солото" е такова . Цитирай
trendkiller Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Ами Том Морело частта я остави, там добре си стои, даже го набичи още повече в микса, да дразни . Иначе става и с вокал, на мен на първо слушане ми заприлича на риф на Jeff Kollman и за това така. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Голяма зарибявка Мисля, че ще стане убиец, с банда! (само внимавай басистът да не е с дуал или трипъл койлс, че ще измести "акцента" ) Да очаквам ли пожеланото изпънение с банда или да не влизам повече в темата? Цитирай
AngusYoung Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Еха!!Евала ultramega!На първо слушане ми заприлича точно на Том Морело! Цитирай
ultramega Отговорено Март 8, 2011 Автор Отговорено Март 8, 2011 (Редактирано) ^^Хехе Поне веднъж ще да влезеш ако ще искаш да прочетеш отговора ми Единия вариант е , идното лято като идваш във Варна, да се обадиш пак и да го изсвирим и да си го чуеш от банда че даже и да свириш докато го чуваш Иначе има кой да ми се връзва на акъла, но просто нямам условия да записвам цяла банда освен с някой диктофон, ама става мазаница. trendkiller , благодаря че ми напомни тая група (Cosmosquad). И друг ми я беше посочвал като близка за други неща, но тогава така и не прослушах, сега много им се кефя YNGWIE308 , Радвам се че ти харесва, даже се учудих леко , като знам какви неща забъркваш ти AngusYoung , благодаря ти. Съвсем откровено си казвам че съм взаимствал и копирал от РАТМ. Моментно бях на тая вълна и всичко с записа + композирането е за 2 часа , та затова си е доста недодялано ... Редактирано Март 8, 2011 от ultramega Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 @ultramega: Е, ще влезем, къде ще ходим ...ама аз Варна и зимна съм я обичал веднъж, два пъти а не ти ли е време на теб, да минеш през София Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Ултра, направо е Мега това песенче, определено кефи. И верно дай жега на т.нар. солце! Цитирай
Heartman Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Интересно звучи!Леко наподобява Том Морело,ама е по-различно.Солцето не се чува много,ама идеите са добри както винаги. Цитирай
Rust Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Бомбастик е. Само един вокал да му се прииска на човек . Цитирай
valitchy Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Джеф Колман пропя, освен да ни изненадаш и ти с пеене Нямам представа как ще се развие за в бъдеще тази композиция, честно казано, такава музика предпочитам да е чисто инструментална. Ще наминавам също от време на време! поздрави Цитирай
Recommended Posts