Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ами Том Морело частта я остави, там добре си стои, даже го набичи още повече в микса, да дразни ;). Иначе става и с вокал, на мен на първо слушане ми заприлича на риф на Jeff Kollman и за това така. :)

Отговорено

Голяма зарибявка :D

Мисля, че ще стане убиец, с банда! (само внимавай басистът да не е с дуал или трипъл койлс, че ще измести "акцента" :P )

Да очаквам ли пожеланото изпънение с банда или да не влизам повече в темата?

Отговорено (Редактирано)

^^Хехе

Поне веднъж ще да влезеш ако ще искаш да прочетеш отговора ми :)

Единия вариант е , идното лято като идваш във Варна, да се обадиш пак и да го изсвирим и да си го чуеш от банда че даже и да свириш докато го чуваш :lol:

Иначе има кой да ми се връзва на акъла, но просто нямам условия да записвам цяла банда освен с някой диктофон, ама става мазаница.

trendkiller , благодаря че ми напомни тая група (Cosmosquad). И друг ми я беше посочвал като близка за други неща, но тогава така и не прослушах, сега много им се кефя :music:

YNGWIE308 , Радвам се че ти харесва, даже се учудих леко , като знам какви неща забъркваш ти :godbless:

AngusYoung , благодаря ти. Съвсем откровено си казвам че съм взаимствал и копирал от РАТМ. Моментно бях на тая вълна и всичко с записа + композирането е за 2 часа , та затова си е доста недодялано ...

Редактирано от ultramega
Отговорено

Интересно звучи!Леко наподобява Том Морело,ама е по-различно.Солцето не се чува много,ама идеите са добри както винаги.

Отговорено

Джеф Колман пропя, освен да ни изненадаш и ти с пеене :D Нямам представа как ще се развие за в бъдеще тази композиция, честно казано, такава музика предпочитам да е чисто инструментална. Ще наминавам също от време на време!

поздрави