Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 (Редактирано) ^ Лягай да спиш! Утре смятай .... Редактирано Март 6, 2011 от Георги Тотев Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Баце , извянявай но имам чувството че гониш некъв рейтинг и се стараеш във всяка тема да има твой коментар... Пишеш на некви диалекти , прайш се на интересен ,викаш по хората , прайш всичко друго без да отговаряш на хората... Това , което питах преди малко е дали ще е безплатна доставката или не... 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 (Редактирано) Разкриха ме ... сега какво да правя! Изчезвам за 2 месеца ... Баломби ... за 4 лв. ли си? И не мисля, че твоя пост беше по тази тема ... Да 25 лв. с ДДС-то е за доставка по ставка на куриера ... да не съм баш , но ствката може и да малко отгоре ... Без лошо! Герги П.П.: За каквото платиш това ще получиш! Без надценки за доставки, куриери и т.н. Това вече е добавено във стойността! Редактирано Март 6, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 @РаСаТа, ако ти харесва кубето взимай, ще си дойде с педалче за смяна на каналите! А може към него да навържеш и още ... Поздрави! Герги И извинявай, че изметнахме темата! Цитирай
blr Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Здравейте! В моят случай с ДДС поръчката ми е 26.14 , но без ДДС е 21.78.... Според вас безплатна ли ще е доставката или не! Извинете за оффтопика! Въпросът ти е съвсем основателен. Доколкото знам трябва да е над 25.00 лв БЕЗ ДДС, но нищо не ти пречи утре да звъннеш и да попиташ. Цитирай
PaCaTa Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Мерси за отговорите.Преди да пиша четох упътването но това,че с кубето идва педал ми е убегнало. Иначе за ДДС-то - стоките в сайта са без ДДС.След като ги добавиш в кошницата,ти начислява всичко заедно с ДДС.Доставка на стоки на 25 лева е безлпатна.Непоръчвам от тука за първи път така че спокойно,няма да те цакнат Цитирай
Recommended Posts