PaCaTa Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Мисля да си взема нов усилвател и се спрях на този http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_26131/BEHRINGER_VT30FX.html Нуубскя въпрос е следния - с този педал ( http://www.musicworld.bg/bg/c_437/i_16057/BEHRINGER_AB100.html ) ще могали да сменям ефектите ? И още един нуубски въпрос - след като самия усилвател има overdrive ще имали разлика между неговия и overdrive на този педал http://www.musicworld.bg/bg/c_529/i_16058/BEHRINGER_BO100.html и ако да,в какво точно се изразява разликата? Мерси предварително Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Нуубски отговор : Иди и ги преслушай на място! Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Още по-нуубски отговор: Има и втори , но по-компромисен вариянт - Гледай разни демота в тубата , въпреки че така не можеш да придобиеш реална представа за звука на тия "Джаджи". Съгласен съм с Георги , нещата трябва да се пробват в ръцете ти с твоята китара - всичко друго е компромис... Успех , не взимай на сляпо(глухо)! 1 Цитирай
PaCaTa Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 За пробването и аз съм съгласен,но няма как да стане тейкато нямам възможност да пътувам до някой град където се продават съответните "Джажди". Иначе основния въпрос ми беше дали с по горния педал мога да сменям ефектите.Например от чист тон към дисторшън.Доста по-удобно би било отколкото да трябва да прекъсвам песента за да цъкам бутоните по усилвателя 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Май говориш за фуутсуич (foot-switch), a туй с това кубе нема да стане! Поне до колкото му гледах ревюто няма такава опция! 1 Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Мисля , че автора няма в предвид фуутсуич - Май пита дали от Педалчето ще може да преминава от клиин към драйв и обратното... 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 ^ Баломби, виж какво прави фуутсуича към едно кубе И Аджеба не е ли баш туй дето иска автора? Цитирай
PaCaTa Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Това ме накара да се замисля имали такова животно като педал който да превключва между каналите на един усилвател? Цитирай
Борис Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Не,няма,ти си първият,които се сеща за подобно нещо! Цитирай
blr Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Четете упътването хора. "Use the FOOTSWITCH jack to connect the 1/4" TRS plug of the footswitch supplied with the unit. The footswitch performs a dual function: it switches between the two channels and turns the FX on and off (VT30FX only)" Мисля, че това обяснява всичко. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 ^ Сега ако ми кажеш и къде го пише това! И ако вземеш баш това комбо дали си върви със фуут-суича? Или трябва да го взмеш отделно. А и автора искаше да си контролира кубето със споменатите от него "педалчета"! Бъркам ли някъде или не чета достатъчно добре? Поздрави! Герги Цитирай
blr Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Ето го бе Герги: http://img.musicworld.bg/pdf/i/1/3/1/26131/VT30FX_M_EN.pdf Той и авторът пита без да чете какво има на страницата, която сам е приложил, та и ти по него... Според литературата на производителя-да върви с footswitch-a, за 100% сигурност се звъни и пита в магазина. 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 ^ Както винаги съм казвал ... требе и да се чете Поздрави! Герги Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Здравейте! Искам само да попитам нещо относно тоя сайт MusicWorld... Сега правя от там поръчка за три комплектма струни и 6 перца.Знам , че доставката от там е безплатна ако поръчката е на стойност над 25лева, но никъде не е казано дали в тези 25 лева е начислено ДДС. В моят случай с ДДС поръчката ми е 26.14 , но без ДДС е 21.78.... Според вас безплатна ли ще е доставката или не! Извинете за оффтопика! Цитирай
Recommended Posts