Jump to content
Българският форум за музиканти

кое е по-добро?  

85 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено

Кремона...хм да видим:

Кремона акустична - ми...откакто ми се отлепи магарето и трябваше 5 пъти да го лепят майстори..ни my кефи

Кремона класическа - доволна :)

Кремона фретлес бас - много як :)

Кремона електрическа - ми...ни my кефи - много дебел гриф, гадна електроника (трябва да я сменям)Кремона електрическа 2 вид - не е сглобена още, но мисля че ще е доволна (Все пак SomeoneElse искаше да духне с грифа веднъж :D

Кремона електрическа 3-ти вид - красива китара, само да и сложа електроника :P

Пълдинка - мноо яка китара, жалко че си нямам :D

• Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Преди време един приятел ми беше казал, че БТР свирели с Кремони (само че поръчкови, естествено). Интересно ми е дали някой има информация по въпроса ако е така наистина.

п.с. Чамът по принцип леко дърво ли е?? :think:

по принцип тея Кремони с форма на страт, които са с фурнири отпред и отзад май са от чам (не съм 100% сигурен) и са много леки, но дървото е много меко и като я изтървеш/удариш не се драска боята, ами направо хлътва дървото, освен това ми се струва, че каквато и боя да сложиш на това дърво не хваща добре

Отговорено

Затова питам, защото имам една с форма на страт (престъпно лека) и една друга (чиято форма подозирам е крадена от гибсън), която е поне 2 пъти по-тежка и наистина си тежи :)

• 3 weeks later...
Отговорено

Хей, някой свирил ли е на V образна кремона? Веднъж попаднах на една снимка из интернет и си умрях от кеф. Наистина изглеждаше страхотно...