bass GIRL Публикувано Март 1, 2011 Share Публикувано Март 1, 2011 От скоро момичешката група G.Rock от Силистра, вече не е изцяло в женски състав! На барабаните, от близо месец, вече седи Дениз. Ето и видео от първия ни концерт с него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 1, 2011 Share Отговорено Март 1, 2011 Бравос много е добър пича!По-добре звучите определено!Keep on rockin' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ste1977 Отговорено Март 1, 2011 Share Отговорено Март 1, 2011 Браво,чакаме ви във Варна :) ....за клубове пишете на ЛС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dids Отговорено Март 2, 2011 Share Отговорено Март 2, 2011 Браво на момчето ! Добре се справя . Като се има предвид , че записа е правен с микрофон - много добре звучите ! Кой ви озвучава ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Март 2, 2011 Share Отговорено Март 2, 2011 Пичът на барабаните много ги "предобря". Не се свири така на барабани. За мацките беше обяснено от колеги и в предишна тема за тях, но аз ще повторя - не знаят за какво пеят. Просто не го разбират/ не им е в кръвта и т.н. - както искате си го обяснявайте, ама това не е рокенрол Измислете някаква хореография, дори изкуствена Не ме разбирайте погрешно - за пияни свинье оркестърчето си е перфектно, иначе издиша 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Март 2, 2011 Share Отговорено Март 2, 2011 добре са, мен ме кефи но с леки забележки...повече хъс на пеенето, нали си е рок'н'рол все пак а не любобна песен, прииска ми се да чуя рок глас а не поп... следващия път да им намалите микрофоните за да викнат както си трябва )) много ви се кефя да знаете, и все ви чакам да дойдете по варненско да ви чуя ама на - не идвате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V3n0m Отговорено Март 2, 2011 Share Отговорено Март 2, 2011 Пичът на барабаните много ги "предобря". Не се свири така на барабани. За мацките беше обяснено от колеги и в предишна тема за тях, но аз ще повторя - не знаят за какво пеят. Просто не го разбират/ не им е в кръвта и т.н. - както искате си го обяснявайте, ама това не е рокенрол Измислете някаква хореография, дори изкуствена Не ме разбирайте погрешно - за пияни свинье оркестърчето си е перфектно, иначе издиша Е ти направо ги застреля, ама пък трябва да кажа, че си ужасно прав. Нямя значение. Госпожиците и пича зад барабаните и така разцепват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
room101 Отговорено Август 17, 2011 Share Отговорено Август 17, 2011 Тая група естествено няма никакво бъдеще, особено с тези 2 певици, които са като сестри Аджови... Намерете си добър певец/певица/, инъче няма смисъл за труда.Не знам кой мисли, каква музика да свирят, но определено тези кавъри на гадни групи от 80-те не е музиката, която е за свирене на живо. Китаристката определено не е за тая банда, поне едно ниво е над останалите и трябва да си потърси друга банда отговаряща на нейните възможности, но с друг имидж. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 много е странно как като набедиш едни 4,5 човека за група и първото им посиране пред публика бива набедено за концерт, а групата не 6-тото оакване за утвърдена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hologram Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 Стига критики бе, тук става дума за момичета на по 15-16 г.. Ако можех така да свиря на 16, сега щях да съм в Royal Albert Hall... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 Като оставим критиката на страна, необходимо и важно условие е претенциите да са близки до възможностите.В този случай имаме разминаване в това отношение.Препоръчвам да се стъпи здраво на земята и да се оглеждате във всички посоки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 Намирам, че тук проблемът е свързан с няколко теми в Музикален Бизнес. Те в логическа последователност са "От опаковката до вафлата" --> "Сценично поведение" --> "Защо не ставаме известни" --> "Защо чалгата не умира?". Не искам да мина за поредният критик и за да не става лично, нека G.Rock и Herz имат предвид, че ги коментирам като някакъв музикант, но най-вече като евентуална аудитория. Тук се иска още много - от свирене до сценично поведение. И най-вече пеене. Пеенето е извън контекста на всичко свято в света на Извратената Сестра. Наличен е потенциалът, но може би все още скромността трябва да е приоритетна добродетел. Както и качественият подбор на песни според типа изпълнители. В търсенето на вокалисти за бившата ми банда Castle Rock, с която свирехме яко транспонирани Twisted Sisters, се наядох с "лирични баритони", които пееха с поп пинизи парче из корените на глем рок н рола и мислеха, че му дават нова душа. Rock n roll is an attitude! Това включва да ти идва отвътре и да има енергия, пънч, секс, бира, травестия ако щете. Душа. Даже и фалш пънкария на места на живо и аранжирана в студио Сценично поведение, не просто r n r дизайн на дрешките. Аз лично съм взел решение да не свиря нещо, което не ми се получава, 'шото е дежурно. Тук не мога да се отърва от чувството, че дежурим за пред публиката. Нека силата бъде с вас, момичета! It's up to you! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts