Veli345 Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Здравейте много ми е спешно.. Скоро имам концерт и ми трябва някаква интересна и сравнително лесна пиеса за китара. Разполагам с акустична китара с метални струни Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 Виж това: Доста е ефектна дори и без оркестър. Стига да обърнеш внимание на динамиката, в такива пиеси тя е важна. Това произведение конкретно е доста лесно. Цитирай
Veli345 Отговорено Февруари 28, 2011 Автор Отговорено Февруари 28, 2011 пиесата много ми хареса но не мога да и намеря ноти ще ми помогнеш ли Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Не че нещо, ама ми е интересно как си тръгнал да излизаш на концерт, а си нямаш идея какво ще свириш на него. Редактирано Февруари 28, 2011 от Mairomaster Цитирай
synchu Отговорено Март 1, 2011 Отговорено Март 1, 2011 Sor на китара с метални струни ще звучи малко странно си мисля аз :-) Аз бих препоръчал това в зависимост от това с какво време разполагаш, което звучи отлично за соло изпълнение на акустична китара с метални струни а не е особено трудно за научаване. Цитирай
Veli345 Отговорено Март 1, 2011 Автор Отговорено Март 1, 2011 Не че нещо, ама ми е интересно как си тръгнал да излизаш на концерт, а си нямаш идея какво ще свириш на него. той концерта няма да е солов просто на учениците от музикалната школа и аз не мога да си намеря вокал за няколко песни и затова трябва да науча и нешо друго Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 1, 2011 Отговорено Март 1, 2011 Аха ясно. Немога да ти помогна, но колегите предлагат яки неща. Цитирай
Recommended Posts