Steppenwolf Отговорено Април 5, 2006 Share Отговорено Април 5, 2006 За лявата ръка - и аз така. А някой път пиша и драскам и с нея. Във всяка шега има около 20% истина. За клавиристите - има истина в написаното. Само че как те ще го променят и ще местят тези проценти, зависи от тях, от персоната им. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 5, 2006 Автор Share Отговорено Април 5, 2006 Тва с ракетката го пробвах и засега се получават малко криви летателни апарати, нооооо летят . Вече ще си нося разпечатани ноти А иначе тва дето съм го писал всичко си е верно Самоирония го наречи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Пък на клавиристКите им носят клавирите до репетиционната - щото има кавалери в групата Здрасти да кажа първо. Аз съм клавиристКа и нарочно изобщо не давам да ми носят клавира :exclaim: П.С. Форумът е мн. готин и скоро ще почна да задавам въпроси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Вий сте луди вe майна!^-^ Това с ракетката ме разби Честно казано и аз искам да го пробвам, на концерт NoSoul a Tи? Само че досега не съм излизала с партитури, ще си помислят че не съм си научила парчетата Ей dorchester, аз кво да направя че си носиш сама клавира? Прецакваш се, мила! А ако не даваш да ти го носят, де да знам - мускули ли правиш? Иначе добре дошла във форума, и по-точно в отдел клавири ^-^ :green: Оркестър за 5 бири не свири... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 6, 2006 Автор Share Отговорено Април 6, 2006 Ми инструмента е скъп А иначе тва с ракетките ше го пробвам задължително . Просто ето една добра причина да изляза с партитури на сцена . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Аааа, аз се сещам за още поне две - кат пуснеш мидито не е нужно и да се правш че свириш, шот никой не ти вижда ръцете, а и можеш да си четеш книжка докато другите се потят там :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Ей dorchester, аз кво да направя че си носиш сама клавира? Прецакваш се, мила! Е, много хубаво, за добре дошла - кво? Дай така... по-лежерно Какво да правиш ли - нищо. Аз си се оправям с мъжовете от групата както си знам. Не ща да ме гледат като някоя усукана госпоЙца, затова си нося клавира (ама Ямахата, не е тежка. Виж, Корга си стои в репетиционната и никой не го разнася току-така ) Редактирано Април 6, 2006 от dorchester Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Ами аз рпеди известно време точно заради носенето се изхитрих и спрях да клавирствам - викам си, "Бобстъре, синта кила тежи, а микрофончето нема и половинка...". Ама кой да ми налее в тъпата тиква истината за грозната дейВствителност... Вокала, а не някой друг мъкне тежкото. То клавири, то усилватели, то пияния китарист... Така че... За кво се оплаквате!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Малко видео Луд, луд! Това направо ме разби! Добре, че кака Aiel е милостива към мен и още не е започнала да ги прави тия работи, щото после не мога да си изчистя ракетите от косата Пък нямам и свободни ръце да й връщам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Гхахахахаа ^-^ Горките вокали, мен вокал не ме е влачил до нас А да ти кажа честно, усукани госпойци не свирят в банди??Тях ги наричат групита :P Аз не се оплаквам от носенето на клавира, ама ми е по-добре когато не ме боли рамото на репетиция Ееее, ко ма направи бре Someone Else, не съм чак толкоз дърта че да ми викаш кака Ти ша видиш кой няма да те замеря с ракетки!> JTS! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FRIEDRICH Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Аз свиря на китара от май 10г. но нищо не е по-богато от пианото.(На пиано от 'леле' почти20) От скоро съм със синт. и не мога да спра да свиря. Даже не знам съседите как са Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 6, 2006 Автор Share Отговорено Април 6, 2006 Чудно ми е как ше реагират китаристите като иззад тях изфърчи някоя ракетка... ако и на някоя бавна и разчувствена песен, така вокала да се поразсмее малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Омфг, тва ше го пробвам на следващата репетиция. :wow: RockMan, ти си болен бе човек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Омфг, тва ше го пробвам на следващата репетиция. :wow: RockMan, ти си болен бе човек Болен , откак се роди ... Ех , Йовано , Йованке !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
беладона Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Е някой бе6е питал във форума "За кво му е на клавириста група?" при условие 4е мож да поеме вси4ки инструменти А за мъкненето на keyboard-a - или кавалерите от бандата, или хамали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts