zografsky Публикувано Февруари 16, 2011 Публикувано Февруари 16, 2011 По принцип не мога да свиря на пиано имам предвид не знам солфеж, но пък много се кефя на този инструмент имам и миди клавиетура и ето какво измайсторих: http://www.youtube.com/watch?v=gsa3SCu7Zj0&hd=1 О4аквам сериозни коментари и препоръки/критики! Благодаря за вниманието! 1 Цитирай
CHINOSZ Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 много готино парче се е получило, само ако можеше бийта да не е толкова твърд, според мен ще приляга на пианото някакъв по нежен и мек бийт.Иначе като цяло е добро . Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Липсва сериозна китара да свърже двета неща...сега звучат като две песни пуснати една през друга... Хитро.... Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 (Редактирано) Басурендер, кaкво?! едит: на 2:19 става супер про Редактирано Февруари 23, 2011 от The_Final_Cut Цитирай
zografsky Отговорено Февруари 27, 2011 Автор Отговорено Февруари 27, 2011 Благодаря! а за китарата, еми не виждам къде мога да я побера, още пове4е 4е не мога да свиря на китара, а това съм си го правил сам с кейборда и с FL Studio Цитирай
Recommended Posts