Jump to content
Българският форум за музиканти

zografsky

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    MIDI keyboard

zografsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Можете ли да ми препоръчате магазин в София, където мога да намеря подобни дръм машини?
  2. Благодаря! а за китарата, еми не виждам къде мога да я побера, още пове4е 4е не мога да свиря на китара, а това съм си го правил сам с кейборда и с FL Studio
  3. По принцип не мога да свиря на пиано имам предвид не знам солфеж, но пък много се кефя на този инструмент имам и миди клавиетура и ето какво измайсторих: http://www.youtube.com/watch?v=gsa3SCu7Zj0&hd=1 О4аквам сериозни коментари и препоръки/критики! Благодаря за вниманието!
  4. Здравейте! Надявам се да питам в правилната секция... Та чудех се какво точно трябва да следвам, за да стана тонрежисьор или да се занимавам с нещо от сорта... имам голям мерак, единственият проблем е, че не съм особено музикален тип (в смисъл не мога да пея, не знам солфеж, въпреки че имам усет към музиката) - искам да знам ще ме спре ли това, фатално ли е, че не мога да пея? Надявам се на отговори от опитни в областта музиканти
  5. Здравейте! Нов съм във форума, от година и половина вече имам МИДИ клавиетура и използвам FL Studio без сериозни намерения, само за кеф. Ще се радвам ако чуете песента ми: http://www.youtube.com/watch?v=UhJi7CTznr8&hd=1 и дадете компетентното си мнение и съвет (ако ви хареса можете да цъкнете и subscribe ) Надявам се тук да има почитатели на електронната музика и в частност Drum & Bass!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.