VAVATA Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 много е яко поздрави за парчето!! бе кога ще дойдете до софето да ударим двете банди.... Цитирай
tedy862 Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Ей, благодарско Вальо! Надяваме се най - после Април месец да се организираме, че за Март вече почти се оформи програмата. Ако имаш някаква идея, давай и ще го измислим! Мнооооого поздрави и ще радвам в най - скоро време да се видим, че срамота...)) Цитирай
bo_yan Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Това да не го е смесвал някой китарист? Вокалистката толкоз ли не ви харесва, че сте я избутали в кьошето зад касата? Във възторг няма да изпадам, желая успех на начинанието Цитирай
tedy862 Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Е, чак да изпадаш във възторг наистина няма нужда! Цитирай
t-rex Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 А на живо в София някога? На мен лично много ми хареса. Не знаех че има такава група. Само напред! Цитирай
Heartman Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 Много свежо и модерно ми звучи!Супер!И клипа е готин,аз не чух да има проблеми в микса може би на места вокала е по-назад,но си е добре.Особено ме кефи Марто как се навира в камерата накрая Поздрави! Цитирай
tedy862 Отговорено Март 12, 2011 Автор Отговорено Март 12, 2011 Благодарим, че слушете и коментирате! Април месец ще посетим и София! Скоро ще публикуваме и някои дати! Цитирай
Сибила Отговорено Април 12, 2011 Отговорено Април 12, 2011 Публикувайте, публикувайте! Защото ви чакаме!!! Браво! Страхотни сте! Цитирай
tanov Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Няма ли къде да се чуе с по-високо качество? В тубата няма как да се прецени саунда...Иначе парчето е готино! Цитирай
Recommended Posts