Zstefanov Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Здравейте. Днес сменях струните на китарата на дядо ми (Кремона Зорница) и единият ключ се счупи. Проблемът е, че няма как да си купя ключове в близката 1 седмица, а много ми се иска все пак да настроя струната. Може да е малко тъп въпрос, ама има ли как да се настрои без ключ. Благодаря предварително на всички. Цитирай
Acei Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 ако се е счупила само пластмасата може да пробваш с вилица Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) Точно така само пластамасата се е счупила, но как със вилица аз пробвах със клещи и не стана? Редактирано Февруари 15, 2011 от Zstefanov Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Снимай ключа, така по-лесно ще всезнайстваме, аз подобен проблем реших не с купуване на ключ, а със стотинка. Но снимай по-добре. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) Тоя боб, дето куопувачо&продавачо си мета на снимката е мноу прафф, само, че с 5 стинки смачкани на менгемето, ако има, ако не сплекваш Уно стотинка с клеюите да влазне у джлеба ... Со здраве! Редактирано Февруари 15, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 С какви клещи си пробвал? Обхащат ли добре "сплесканата" част на "врътката"? Друго не ми идва наум за решаване за проблема "искам го вднага и то гол" ... Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 С плоски клещи съм пробвал. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 A kak ги държиш? Може ли снимка, виждам, че не е проблем! Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 A kak ги държиш? Може ли снимка, виждам, че не е проблем! Какво? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) Ебати чата, как държиш клещите спрямо равнината на "врътката"? Ако нещо не е ясно намери ме на скайпа, приложен в профила! Редактирано Февруари 15, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Той ТотеФ и мирка има още, само не забравяй да почнеш с "asl pls" До автора сори за Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 Проблемът е, че превъртът клещите. Правилно правя всичко (дядо ми е бил 15 години механик и той не успя) Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Напъвай, напъвай ако съвсем не стане залепи стинка за ключето да мяза на ключ и утре сутринта ще проработи, да се надеваме Цитирай
Zstefanov Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 Благодаря много за съвета. Нямам с какво да я залепа тая стотинка ама ще опитвам дано стане . То е ключа на 4 струна и не ми трябва много да дигна, че в момента звучи като До диез. Все пак благодаря Цитирай
Recommended Posts