Sad But True Публикувано Април 3, 2006 Публикувано Април 3, 2006 Това е по-скоро въпрос към ,модератори, ли се казваха. А не може ли този форум да има нещо (или направо)chat room? Ако това вече е разисквано,се извинявам за невежеството си . Ха наздраве Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Бяха правили някакъв канал в IRC, ама ми се струва, че никой не влиза вече там. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Може би човека имаше впредвид някой Java чат на самия сайт(като е готов евентуално). Нито товари, нито е платен, само че не се знае как ще се опази народа от нецензурни работи и пиратство и като цяло неща с които колектива е против . Цитирай
jFog Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 имало е такива теми, имаше и DC++ хъб даже и още много занйни и незнайни опити за взаимокомуникация в реално време(едни изрази плющя като смръкна един Уинстон, не е исина направо) ама всички пропаднаха..едни леко , други още по леко...За тва си чатим в Говорилнята Цитирай
Sad But True Отговорено Април 5, 2006 Автор Отговорено Април 5, 2006 Оки бе, аз само запитах. Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Чатовете са голям риск за секюритито на сайтовете. Имам предвид тези, които са на Java Applet или друг фрий скрипт. Което е безплатно е много рисковано. Форумите също... Ако никой не се грижи за ъпдейт, няма как да оживее... Чатовете са още заринати от спамери, което е малко гадно за хората в канала. Един БОТ ни стига да ни скъса нервите... Мирк-ата е най-щадящия вариант. Може да го възродим канала ако се наложи, но имайки предвид как се карат хората за щяло и нещяло тук, там пак няма да може да се издържа. Демек няма да има никаква нужда да ни спамят Ботове Цитирай
Guest Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Бе в мирЦ е най-лесно да са няколко човека с оп, няколко с войс и един +м моуд на канала, и работата заспива :green: Ама пък тогаз ще има само говорене на прайв., което май не е точно идеята Цитирай
Trysth Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Е мод +М не означаваше ли да не могат да говорят тия, дето нямат ни оп, ни войс? Демек ако сички са с оп и войс няма проблеми. По този начин ше се борим с ботове и разни други дразнители, дето влизат. Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Ботовете се преглъщат и респективно убиват лесничко... Има го канала, но както вече бе казано май никой не влиза там.. Караниците в общия канал ме притесняват мен.... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Дали ще се караме в IRC, в Говорилнята, в някоя кръчма или в ICQ - все ще се караме, такива сме си... Цитирай
Guest Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Дали ще се караме в IRC, в Говорилнята, в някоя кръчма или в ICQ - все ще се караме, такива сме си... Така си е Друго предложение за миртц - няколко опа, +м и всичко друго с войс. Който почне да се дзвери и да се кара - маха му се войса, и понеже е с +м канала, няма как да говори освен на прв,ест. ама пък там си има игнор. Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 мога да предложа нещо стига да сте съгласни. Знам един чат: Paltalk. Може да се изтегли безплатно от www.paltalk.com там можем да си направим стая на форума. Има най-различни стаи на различни теми. Има също така и Гласова опция с микрофон там - правят се различни Кареокета там, тоест можем и да чатим можем и да пеем свирим и каквото душа ни иска. Чудесна възмойност за тези дето искат да си попеят за кеф - тъй де който пее зло не мисли . Аз лично имам една безплатна стая регистрирана ако искате мога да я прекръстя на името на форума и там да чатиме и пееме онлайн от време на време. Какво ще кажете? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 На мен ми звучи идейно и съм за Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Това наистина би било много полезно Само не знам и в този чат борд как ще се издържад караниците Както и да е Пука ми за караниците, може да се тестваме Цитирай
Recommended Posts