mr._sylver Публикувано Февруари 6, 2011 Share Публикувано Февруари 6, 2011 (Редактирано) Може ли някой да ми каже как да инсталирам Addictive Drums ето ви 1 видео http://www.youtube.com/watch?v=6TUOpxeehro. Свалях някакви работи инсталирам ги и не трагва грам или кажете от каде да я сваля или нещо помогнете много ви се моля.и трябва ли ме нещо като VST Плугин незнам ще откачА Редактирано Февруари 6, 2011 от mr._sylver Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mr._sylver Отговорено Февруари 6, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2011 Свалих Cubase инсталнах го и сега на каде Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mr._sylver Отговорено Февруари 6, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2011 Май май сам ще тябва пак да се оправам мерси все пак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 обеснявам, обезкоражавам, сигорно, версийте, незнаеш- някой не е ходил много-много на училище... Cubase-а не е много сложна- е, щом казваш..., направо си е проста, като се позамисля ...закачаш го за някой миди дръмс трак и то си свири- свири ли, свири, че чак Фърчи пърчОвина Ще ме прощавате за този офф... ---- @mr._sylver Не ти трябва мАничко помощ, а доста. Намери някой, който разбира- да ти покаже; ако трябва, си плати, за да не ти се налага да откачаш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 Срам ме хваща като чета подобни постове.Да научим първо българският език? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 Новото поколение консуматорчета,неграмотни,тати и мама му взели комп и риве по форумите за съвети на аванта/келепир.. Не трябва да сте остри - ИГНОРЕ,да се научат да четат,пишат и търсят. Аз никога не съм отказвал помощ на някого (доколкото имам личен опит),ако темата/въпроса е зададен грамотно и културно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 Тони... ти сама можеш ли да преброиш правописните си грешки ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 А ти пунктуационните? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Февруари 7, 2011 Share Отговорено Февруари 7, 2011 Абе ти верно ли си написал помоШ???!!!??? България отива на много зле...Очаква ни тъмно и тъжно бъдеще! Щом вече по националните телевизии виждам надписи с бая правописни грешки. Не знам какво да напиша... Това е форум за музика все пак. В сайта на всеки един плъгин си пише, че трябва да имаш Боза/Мак, и DAW хост за да ги подкараш. На някои даже пише и имената на програмите нужни за подкарването! Наистина е гадно да попиташ нещо в някои форум и да прочетеш отговори от сорта на " Пич, прочети и се оправи". Именно, защото не четете, не пишете и грамотно. Да не говорим, че ако питаме чичко ГУГЪЛ, той за 0.1sec.ще открие безумно много информация как аджеба да си подкараме Addictive drums! Е т'ва е Извинявам се ако неШо! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 (Редактирано) Toni Tomova - Lubov nazaem - Otkritie (2009) http://www.youtube.com/watch?v=RXUkbVOzXJQ&feature=related Инкогнито- Don't You Worry 'Bout A Thing. http://www.youtube.com/watch?v=VcDHq_P8cCU Чуйте началото- едно към едно е. В различни тоналности са само. На мен ми се драйфа от такива жалки жертви. "Инкогнито" дали са информирани, че са им гепили интрото добри хорица, дето се навъртат тъдява и дават акъл, че чак са и иронични... Редактирано Февруари 8, 2011 от bmmusic Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 Не се карайте. За "взаимствани" откъси е виновен аранжьорът. Неграмотността идва и от прекалената употреба на Интернет и нечетенето на книги. Навремето всяко лято получавахме списък със задължителни книги... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 Аранжорът е виновен- без съмнение. Това не оправдава изпълнителя на творбата. Тотална и безумна интелектуална кражба. Освен, ако няма някакво друго обяснение... Надявам се на адекватен отговор, по повод Тонитомовия клип и връзката с "Инкогнито". Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jocker Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 Някои слушатели пък казват, че тези два припева (и не само те) подозрително си приличат: Тони Нощни раклами и .Хм... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 Да кажем, че няма големи разлики Много станаха случайните вземания, да не й е навик? Този топик трябва да посветим на нея- откъде пипа г-жа Томова.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Февруари 8, 2011 Share Отговорено Февруари 8, 2011 Хайде да разтуряме седянката, Говорилнята е малко по-надолу, макар че на две крачки някои едва ли ще си намерят изгубените буквички от азбуката, трябва да по(к/г)рачат повече. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts