mr._sylver Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 (Редактирано) Може ли някой да ми каже как да инсталирам Addictive Drums ето ви 1 видео http://www.youtube.com/watch?v=6TUOpxeehro. Свалях някакви работи инсталирам ги и не трагва грам или кажете от каде да я сваля или нещо помогнете много ви се моля.и трябва ли ме нещо като VST Плугин незнам ще откачА Редактирано Февруари 6, 2011 от mr._sylver
mr._sylver Отговорено Февруари 6, 2011 Автор Отговорено Февруари 6, 2011 Свалих Cubase инсталнах го и сега на каде
mr._sylver Отговорено Февруари 6, 2011 Автор Отговорено Февруари 6, 2011 Май май сам ще тябва пак да се оправам мерси все пак
bo_yan Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 обеснявам, обезкоражавам, сигорно, версийте, незнаеш- някой не е ходил много-много на училище... Cubase-а не е много сложна- е, щом казваш..., направо си е проста, като се позамисля ...закачаш го за някой миди дръмс трак и то си свири- свири ли, свири, че чак Фърчи пърчОвина Ще ме прощавате за този офф... ---- @mr._sylver Не ти трябва мАничко помощ, а доста. Намери някой, който разбира- да ти покаже; ако трябва, си плати, за да не ти се налага да откачаш.
enuffZnuff Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Срам ме хваща като чета подобни постове.Да научим първо българският език?
Hillbilly Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Новото поколение консуматорчета,неграмотни,тати и мама му взели комп и риве по форумите за съвети на аванта/келепир.. Не трябва да сте остри - ИГНОРЕ,да се научат да четат,пишат и търсят. Аз никога не съм отказвал помощ на някого (доколкото имам личен опит),ако темата/въпроса е зададен грамотно и културно.
enuffZnuff Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Тони... ти сама можеш ли да преброиш правописните си грешки ?
martist Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Абе ти верно ли си написал помоШ???!!!??? България отива на много зле...Очаква ни тъмно и тъжно бъдеще! Щом вече по националните телевизии виждам надписи с бая правописни грешки. Не знам какво да напиша... Това е форум за музика все пак. В сайта на всеки един плъгин си пише, че трябва да имаш Боза/Мак, и DAW хост за да ги подкараш. На някои даже пише и имената на програмите нужни за подкарването! Наистина е гадно да попиташ нещо в някои форум и да прочетеш отговори от сорта на " Пич, прочети и се оправи". Именно, защото не четете, не пишете и грамотно. Да не говорим, че ако питаме чичко ГУГЪЛ, той за 0.1sec.ще открие безумно много информация как аджеба да си подкараме Addictive drums! Е т'ва е Извинявам се ако неШо!
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 (Редактирано) Toni Tomova - Lubov nazaem - Otkritie (2009) http://www.youtube.com/watch?v=RXUkbVOzXJQ&feature=related Инкогнито- Don't You Worry 'Bout A Thing. http://www.youtube.com/watch?v=VcDHq_P8cCU Чуйте началото- едно към едно е. В различни тоналности са само. На мен ми се драйфа от такива жалки жертви. "Инкогнито" дали са информирани, че са им гепили интрото добри хорица, дето се навъртат тъдява и дават акъл, че чак са и иронични... Редактирано Февруари 8, 2011 от bmmusic
misterj Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Не се карайте. За "взаимствани" откъси е виновен аранжьорът. Неграмотността идва и от прекалената употреба на Интернет и нечетенето на книги. Навремето всяко лято получавахме списък със задължителни книги...
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Аранжорът е виновен- без съмнение. Това не оправдава изпълнителя на творбата. Тотална и безумна интелектуална кражба. Освен, ако няма някакво друго обяснение... Надявам се на адекватен отговор, по повод Тонитомовия клип и връзката с "Инкогнито".
jocker Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Някои слушатели пък казват, че тези два припева (и не само те) подозрително си приличат: Тони Нощни раклами и .Хм...
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Да кажем, че няма големи разлики Много станаха случайните вземания, да не й е навик? Този топик трябва да посветим на нея- откъде пипа г-жа Томова....
Steppenwolf Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Хайде да разтуряме седянката, Говорилнята е малко по-надолу, макар че на две крачки някои едва ли ще си намерят изгубените буквички от азбуката, трябва да по(к/г)рачат повече.
Recommended Posts