Sebastian Публикувано Април 1, 2006 Публикувано Април 1, 2006 Предполагам, че се продават, но тъй като в моя град няма да си намеря да питам от какво се правят, или и ако вие сами сте си слагали от какво сте я направили? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Басова лепенка сигурно ще е нещо за отказване на цигарите пак :think: Цитирай
bonzo Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Мисля ,че говори за лепенка на бас барабана(касата).Ако е за същото просто си намери мастъртейп и си лепни няколко пласта направени в кръг,друго не мога да ти препоръчам,важното е да използваш дебела лепенка да не е обикновенно тиксо. Цитирай
Sebastian Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Да, това имах предвид. Тоя мастъртейп, някакво дебело тиксо ли е? На мен ми казаха, че ставало и с фонокарта, което много ме изненада и не вярвам много Цитирай
vihro Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Вземаш си кръг4ето изрязано от резонансната кожа,с една 4аша,о4ертаваш осморка/ако си с двоен педал/ и с ножи4ката-кръц,кръц После го лепваш на ударната и си ТИ Цитирай
jeleto Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 А като стана дума за каса - аз си купих онзи ден кожа за мойта Encore by Remo, за 32 лв., защото съм много "тънък" с парите в момента... та - за тези пари струва ли си кожата? Като се има в предвид, че старата беше супер зле и просто се очакваше всеки момент да се спраска. А и още един въпрос - задължително ли е да си сложа на новата такава лепенка за чукчетата (басова лепенка или както там се казва)? П.С. - Сори, ако съм нарушил темата на темата... Цитирай
Sebastian Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Окей-мерси за хелпа, понеделник ше лепиме Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 А като стана дума за каса - аз си купих онзи ден кожа за мойта Encore by Remo, за 32 лв., защото съм много "тънък" с парите в момента... та - за тези пари струва ли си кожата? Като се има в предвид, че старата беше супер зле и просто се очакваше всеки момент да се спраска. А и още един въпрос - задължително ли е да си сложа на новата такава лепенка за чукчетата (басова лепенка или както там се казва)? П.С. - Сори, ако съм нарушил темата на темата... Бе и аз се навивах да си купя от тея ефтинджоси, ама после некои от съфорумците ме разубедиха Купих си само резонансни Енкор за томовете и си ми вършат работа,но иначе за касата ми рекоха че е добре да има лепенка.Питай в Джаза или в едно музикално магазинче малко по-надолу от него за такова чудо. Цитирай
Katsko Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 изрежи си кръгче от капак на кутийка с маргарин , лепиш така че да е под чукчетата дето удрят ама добре го облепяш да не пада и да няма въздух между "приспособлението" и бойната кожа и си готов Цитирай
jeleto Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 А с тиксо ли да го лепя или с някви лепила? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 с тиксо да....не слагай лепила по кожите щото ако са ацетонови и знаеш ли как хубаво ще се разтопят Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Във всички по-големи музикални магазини се се продават лепенки Evans,които струват около 5-6 лева Цитирай
Sebastian Отговорено Април 2, 2006 Автор Отговорено Април 2, 2006 Във всички по-големи музикални магазини се се продават лепенки Evans,които струват около 5-6 лева Само дето в Шумен такива рао'ти нема брат Цитирай
Pishpunta Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Само за информация! Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow: Цитирай
bobalan Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Само за информация!Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow: има огромно значение за звука, който търсиш! За по "западно" звучене - калиакра с уроци по английски език. За фънки литъл кик - малкият Томи разбира се. Ако търсиш мощен винтидж кик - Линко, но опаковките от преди 96 година, те са автентичния Бонзо звук... Цитирай
Recommended Posts