Jump to content
Българският форум за музиканти

Pishpunta

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pishpunta

  1. Лично аз явно изкарах късмет,защото си взех този кардан през интернет и съм супер доволен.Пасна ми на мига,в който стъпих върху него.Поне засега не мисля да го сменям.И все пак може би е най-добре първо да пробваш! http://www.thomann.de/gb/sonor_dp_472_r_doppelfussmaschine.htm
  2. има огромно значение за звука, който търсиш! За по "западно" звучене - калиакра с уроци по английски език. За фънки литъл кик - малкият Томи разбира се. Ако търсиш мощен винтидж кик - Линко, но опаковките от преди 96 година, те са автентичния Бонзо звук... 'Ма и "при вас е весело" а? Ябълка, Ябълка, Боб, Боб, Боб То ако при нас не е весело,не знам къде ще е! Все пак сме БАРАБАНИСТИ,тоест НАЙ-ГОТИНИТЕ(без да се обижда никой)!
  3. Само за информация! Да попитам де! Има ли значение марката на МАРГАРИНА,защото може не с всеки да се получи?!? :wow:
  4. Вместо да лепиш дунапрен,по-добре пробвай със стари кожи!Изрежи им ринговете и просто ги постави върху другите!Върши работа,а и не е така грозно като с дунапрен!Още повече,че можеш да ги махаш когато си поискаш!Пробвай!От опит глава не боли! Само от кофти алкохол :wall:
  5. И аз кацам на планетата на недооценените таланти Сега сме с един повече,но скоро ще сме МНОЗИНСТВО(да се надяваме)!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.