muzicantini Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Само да питам - по колко часа на ден свириш? Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Отговорено Февруари 3, 2011 само когато не спя не свиря Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 Лутеранството е изповедание следващо Аугсбургската изповед на вярата от 1530 :D Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Супер! Много хубав тон, агресивен и чист пикинг! Браво! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 Благодаря ти,но тук е пълно с неправилно изсвирени хаотични тонове,иначе звукът от guitar rig..a e Свиреп,Эвукоизвличането е важен фактор за крайния резултат..........The tone is you! :D Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 само когато спя не свиря хахах,и аз съм заспивал с китарата в ръцете,лежейки,и момичето ме буди да я оставя на стойката Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Мн добре просто... мн ме кефиш. За разликата от повечето хора, които са поклонници на шреда (включително и аз), ти не мажеш, и свириш със сравнително малко гейн, много чисто (за разлика от мен ). Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 благодаря ти отново,разковничето е в легатотo,силно изразеното легато изсвирено бързо дава този ефект на чистота,разбира се не само тo,picking,Vibrato и тн... Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Не знам, аз все си мисля, че легатото е вид "измързеляване" и гледам да пиквам всяка нота умишлено, щото отвътре ми идва да ги свиря легато. Абе свирене му е майката. Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 4, 2011 Автор Отговорено Февруари 4, 2011 Не знам, аз все си мисля, че легатото е вид "измързеляване" и гледам да пиквам всяка нота умишлено, щото отвътре ми идва да ги свиря легато. Абе свирене му е майката. никъде във форума не видях някой да каже колко пари се изкарват с такава музика,истината e че сега музиката е повече бизнес отколкото Изкуството а само с изкуство не Може да се живее...... :tomato: Малииии! най краткия коментар..... Цитирай
rockfire Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 Правиш си група трибют на Малмстийн /демек още 3-4 луди като тебе поне/ и тръгвате по клубове.../е иска се още много яка работа за синхрон,вокали и т. н., но това е пътя ...ако ви трябват джобни пари Има и друг път малко п0-сложен, пак група +авторска музика + реклама и пак много свирене , участия тук и после по фестивали където ви огрее... ------------- останалото е чешене на к......... за собствено удовлетворение /ако ти е достатъчно/.... Цитирай
Recommended Posts