Jump to content
Българският форум за музиканти

Mr.G

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mr.G

  • Рожден ден Ноември 9

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://restorantdiva.com/meropriqtia.php?v=117
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Mr.G's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. живея в Карлово ,но в момента съм в Албена.Но от 1.09 съм в Карлово
  2. Хайде бе хора ,помагайте!Поне един да се смили.
  3. Здравейте колеги.Препоръчайте ми сервиз за безжични микрофони(губи обхват на повече от 10 метра) различен от Налбантов в Пловдив.Микрофона е зенхайзер EW 100 старите(2004 година) Предварително благодаря. ПС В момента съм във Варна,така ,че ако има в региона ще е супер.
  4. Отдавна съм вдигнал мерника на няколко бутикови драйв педала, но все не ми оставаше време да ги направя. Е, направих първия - Blue Label Overdrive по схема на Fulltone OCD. А да се пробваш с BB preamp Exotic замислял ли си се.Ако се получи аз сум първи да си поръчам , че оргинала ми е малко скъпичък.Поздрави
  5. Що пък минус сте ми лепнали!?И то без коментар и дума дори.
  6. Аве бай Велине,то напляскано на бързо с guitar riga ве!Не мой така са майтапи.Иска бая работа.Аз идеята споделям само,но няма интерес от младежта ,нещо. Ако пусна да продавам нещо за 5 лева сигурно ще се накъсат
  7. Благодаря ти!От теб наистина го приемам като голям комплимент.Като го направя(аранжирам и изсвиря като хората)ще ти го пратя да дадеш мнение.
  8. Не съм сигурен дали точно тук му е мястото,но.. Това е набързо и не толкова професионално китарно парче(мисля да го посветя на дъщеря ми).За това го пускам тук и съм отворен за мнения и критики.Не бъдете много груби!Все пак за първи път ми е
  9. значи все пак съм кух.Ако бях обърнал внимание на датите е хее.. Благодаря ,че ме избави от мъките
  10. А бе аз ли съм толкоз прост ,че от 2 дена се опитвам да отворя http://media.putfile.com/Rock-Jam-5-no-guitar и да чуя пустия му джем и все не успявам?! Дайте малко хелп ,само чета коментари , а не мога да чуя нищо.
  11. Аз имам такава лула от моя ИбанецRG 570,но не знам дали е същия размер.Ако искаш мога да ти направя(имам познат стругар) и да ти пратя по куриер.
  12. Точен и готин ПИЧ!

    Китарата ,която купих от него е страхотен инструмент имного ПАЗЕНА.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.