Jump to content
Българският форум за музиканти

Alchemy /istanbul Agop/


Recommended Posts

Здравейте и от мен :godbless: Да попитам тези които са използвали то4но тези 4инели,до колко са ка4ествени,говоря за професионалната им серия? За сега,съм се ориентирал към 14" медиум краш и 20"медиум райд. Живот и здраве,ако ги има то4но тези 2та в магазина на Динакорд и харесам звука......... :godbless: Но бих желал,първо да 4уя мнения.Ако някой е ползвал тези 4инели,колко им е живота?Или ще ми препоръ4ате някоя от другите серии на Истанбул?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах крашове 18 и 16 + фус 13 (който о6те си го ползвам) и сплеш 8. Абе биват като звук особено фуса мене си ме кефи (можеш да го чуеш на сайта на НЕМО отдолу е линка) обаче счупих две 18-ки крашове за не много време (година) :D Моят съвет е ако купуваш да не купуваш нищо освен Profesional Medium...щото другите според мен са кофти :) и как да кажа сега наскоро си взех 17 A Custom Projection Crash на Zildjian и разликата е повече от огромна в полза на Zildjian-а :D смисъл Alchemy биват ама не са кой знае какво....все пак са по-добри от аматьорските серии на Paiste (дори и от Alpha повече ме кефят) :), но не могат да се сравняват с истински чинели :happy:

 

........а забравих- моите си ги взех направо от Турция :) тук в БГ не съм виждал да продават досега.

 

айде дано ти е от полза :)

Редактирано от tupoto kopele
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за информацията :) Аз си мислех,4е има такива в магазина на Динакорд,но явно не е така.Поне исках да ги видя и пробвам,но......Ина4е съм фен на Zildjian-100% и сега търся втора употреба 12" сплаш или 14"краш и 20"райд А custum или от старите Avedis.И ако не се намери нещо в тази област,ще търся на Истанбул,но се 4удех какви,защото имам фус 13" Мехмет-рок и е то4но това,което търсех за hi-hat.Утре ще видя какво има в Динакорд.Благодаря за информацията още веднъж :happy: п.п.Между другото,видях,4е Яшо /Д2/ сега е с такива 4инели-Alchemy,поне десния му краш беше такъв,на раздаването на наградите на БГ радио.Дано му издържат по-дълго,4е той никак не си поплюва :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема на турските чинели не е качеството или звука а начина на производство и концепцията,просто масово им липсва здравина,аз бих ти препоръчал събран сет в който преспокойно можеш да си добавиш турски райд,но НЕ си взимай турски крешове или сплешове,просто са кекави :)

 

моя 16 инчов мидиъм отиде за по-малко от 4 месеца,а като свук го докарваше на кей къстъм,здравината обаче-мани,бегай :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече година и половина ползвам Istanbul Radiant 18'' crash и мога да кажа че се държи перфектно! Затова си взех и същият модел 14" фус и 20"райд! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В динакорда не продават Алхемита, проверявал съм специално за тях. От турските има Султани и Мехмеди (Истанбул), поне на мен ми харесват. А разликата с примерно пейст 302 е от небето до земята!

Наскоро си взех и стагче фурия 10" сплеш за 40 лв., много е добре. Времето ще покаже за продължителността на цялостта им!!! :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен това ме притесняваше-здравината на крашовете,ина4е като звук са си ОК,макар 4е и аз съм на мнение,4е с хубавите неща на Zildjian,не могат да се сравняват.Търсих,оба4е много трудно се намират неща,втора ръка на гореспоменатата марка,в България.Принудих се да увели4авам Истанбулите вкъщи :angry: А и турските 4инели стават все по-популярни в света.Но какво пък,бой до като се спраска,после в магазина за нов :angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.