vihro Публикувано Март 30, 2006 Публикувано Март 30, 2006 Здравейте и от мен Да попитам тези които са използвали то4но тези 4инели,до колко са ка4ествени,говоря за професионалната им серия? За сега,съм се ориентирал към 14" медиум краш и 20"медиум райд. Живот и здраве,ако ги има то4но тези 2та в магазина на Динакорд и харесам звука......... Но бих желал,първо да 4уя мнения.Ако някой е ползвал тези 4инели,колко им е живота?Или ще ми препоръ4ате някоя от другите серии на Истанбул? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 (Редактирано) Аз имах крашове 18 и 16 + фус 13 (който о6те си го ползвам) и сплеш 8. Абе биват като звук особено фуса мене си ме кефи (можеш да го чуеш на сайта на НЕМО отдолу е линка) обаче счупих две 18-ки крашове за не много време (година) Моят съвет е ако купуваш да не купуваш нищо освен Profesional Medium...щото другите според мен са кофти и как да кажа сега наскоро си взех 17 A Custom Projection Crash на Zildjian и разликата е повече от огромна в полза на Zildjian-а смисъл Alchemy биват ама не са кой знае какво....все пак са по-добри от аматьорските серии на Paiste (дори и от Alpha повече ме кефят) , но не могат да се сравняват с истински чинели ........а забравих- моите си ги взех направо от Турция тук в БГ не съм виждал да продават досега. айде дано ти е от полза Редактирано Март 30, 2006 от tupoto kopele Цитирай
vihro Отговорено Март 30, 2006 Автор Отговорено Март 30, 2006 Мерси за информацията Аз си мислех,4е има такива в магазина на Динакорд,но явно не е така.Поне исках да ги видя и пробвам,но......Ина4е съм фен на Zildjian-100% и сега търся втора употреба 12" сплаш или 14"краш и 20"райд А custum или от старите Avedis.И ако не се намери нещо в тази област,ще търся на Истанбул,но се 4удех какви,защото имам фус 13" Мехмет-рок и е то4но това,което търсех за hi-hat.Утре ще видя какво има в Динакорд.Благодаря за информацията още веднъж п.п.Между другото,видях,4е Яшо /Д2/ сега е с такива 4инели-Alchemy,поне десния му краш беше такъв,на раздаването на наградите на БГ радио.Дано му издържат по-дълго,4е той никак не си поплюва Цитирай
Katsko Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 проблема на турските чинели не е качеството или звука а начина на производство и концепцията,просто масово им липсва здравина,аз бих ти препоръчал събран сет в който преспокойно можеш да си добавиш турски райд,но НЕ си взимай турски крешове или сплешове,просто са кекави моя 16 инчов мидиъм отиде за по-малко от 4 месеца,а като свук го докарваше на кей къстъм,здравината обаче-мани,бегай Цитирай
FONTARA Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Аз вече година и половина ползвам Istanbul Radiant 18'' crash и мога да кажа че се държи перфектно! Затова си взех и същият модел 14" фус и 20"райд! Цитирай
Katsko Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 ми щот не си миетъл кат мени и некои другиний блъскаме яку Цитирай
FONTARA Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Модела RADIANT на Istanbul,е точно за Цитирай
vihro Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Аз пък не изтраях днес и си взех 14" краш Истанбул-Султан,а в Понеделник ми пристига 20"Zildjian Avedis-30годишен,оба4е.... :inlove: Цитирай
Judex Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 В динакорда не продават Алхемита, проверявал съм специално за тях. От турските има Султани и Мехмеди (Истанбул), поне на мен ми харесват. А разликата с примерно пейст 302 е от небето до земята! Наскоро си взех и стагче фурия 10" сплеш за 40 лв., много е добре. Времето ще покаже за продължителността на цялостта им!!! Цитирай
vihro Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 И мен това ме притесняваше-здравината на крашовете,ина4е като звук са си ОК,макар 4е и аз съм на мнение,4е с хубавите неща на Zildjian,не могат да се сравняват.Търсих,оба4е много трудно се намират неща,втора ръка на гореспоменатата марка,в България.Принудих се да увели4авам Истанбулите вкъщи А и турските 4инели стават все по-популярни в света.Но какво пък,бой до като се спраска,после в магазина за нов Цитирай
Recommended Posts