Jump to content
Българският форум за музиканти

Иван Манолов - Солов Албум (2011)


Recommended Posts

Здравейте,

 

Искам да споделя радостта си от това, че соловият ми албум е вече факт, предлага се чрез поръчка по интернет. Много хора в България вече си го купиха, за което им благодаря от все сърце.

Албумът е много разнообразен като композиции, с много синкопи, неравноделни ритми и широко интервално свирене, комбинирани с модерно Jazz-Fusion-Progressive звучене. Всичко е с живи инструменти, няма нищо програмирано или MIDI, много държах на това като част от концепцията за този проект. Името на албума е "True Stories", тъй като всяка една песен е вдъхновена от истински случки и преживявания от моя живот. Създаването му коства адски много вложения като работа и средства, но усещането да предложиш нещо такова на почитатели и меломани е несравнимо, да не говорим за факта че България все още има много неща, които има да покаже на света и на всички българи, които се чувстват горди с националния интелектуален и културен потенциал. Този албум е първата малка стъпка от моя страна, в приноса ми към нашата култура и актуализиране на музикалното ни съзнание.

В новия уебсайт, по който се работи в момента, съм запланувал също и да се предлагат партитури на песните от албума, както и backing tracks без соло китара, през втората половина на тази година планувам и да издам този продукт във формат книга с диск, с детайли и обяснения за всяка една от композициите.

Очаквайте много скоро и нови видеота в YouTube, при първа възможност започвам и тях.

 

В MySpace страницата ми има компилация от семпли от албума, скоро по всяка вероятност ще кача и едно или две цели парчета.

 

Ако желаете, прибавете ме във Facebook: http://www.facebook.com/people/Ivan-Manoloff/529843064

 

Иван Манолов.

 

 

Линкове: www.ivanmanoloff.com

www.myspace.com/mrivanmanoloff

www.youtube.com/ivanmanoloff

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз онзи ден получих моето копие и много се радвам - албума е станал адски про! Браво, Ванка! Повече няма какво да говоря - който се интересува - да се сдобие с този продукт и сам да реши за какво става дума. Пожелавам мноооого бъдещи творчески успехи!

Редактирано от visiondann
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече слушах албума няколко пъти и все повече ми харесва!!! Професионализма с който е направен не подлежи на обсъждане!!! Г-н Манолов :) !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албума,от това което чувам в МайСпейс,ме впечатлява много и мисля да си го поръчам съвсем скоро.

Разбрах и защо Дерек Шериниън е искал да записва с нашия съфорумник :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Получих си копието от албума и постоянно го слушам. Много добър саунд, техника и разнообразни композиции. Браво, имаше нужда от такъв албум с произход БГ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за албума и за доброто свирене. Особено ми харесаха клиповете от живите свирения в майспес. Чудесно фразиране и чувство за баланс в солата ти. Успех в начинанията и дано да те видим скоро на живо в България.

Редактирано от Tozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.