Jump to content
Българският форум за музиканти

ПаТоК рИсУвА рАкЕтА

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ПаТоК рИсУвА рАкЕтА

  1. блр, аз помислих, че говори за новата карта пича, че на нея ще слуша музика. Км7, няма Ивайло, има Радослав 18г. София. Земи се ориентирай малко.
  2. Кодека е най-малката му грижа, presley. Повече трябва да помисли за функциите на драйвера и как той би му позволил да връзва пътищата на сигналите. Аз бих препоръчал Creative Audigy, но такъв, съвместим с Kx driver. Почти съм убеден (но не съм пробвал), че ASUS нямат специално писан драйвер от пич, който разбира нуждите на един музикант (предполагаме, че martineos точно като такъв ще иска да ползва аудио-картата си, имайки предвид целевата група в този форум).
  3. Безспорно се усеща влиянието на Дерек Шериниън. Направен е перфектно като продукция. Браво, Иване!
  4. Насочил съм се към три(PCI). Човекът се е насочил да има PCI карта или такава до 100 лв., не да ползва вградения аудио-чип. Аман заман от хора дето не разбират когато ги питаш за влака, а те ти сочат летището, че по-добро. M-Audio Audiophile 130-150 лв. защо не му додадеш отгоре разликата щом я предлагаш и знаеш къде да я намери точно тази? Може пък и да се съгласи.
  5. Взимай най-евтината от тия три ASUS и не взимай предвид това, което ти показва VSTi.
  6. Е, ако осъзнаваш, че си под Mind Control, значи вече не си малко или много под негово влияние и трябва да го ъпдейтнат.
  7. Това за звука реално са двумерни сечения на тримерни геометрични форми предизвикани от звук, които от своя страна се подчиняват на правила на структура на веществото и средата (въздух, вода), в която съществуват закони, подчиняващи се на още по-високи сили. С други думи свойствата на звука, вибрацията, физични закони за светлина и време, гравитация и подобни, са проявления на нещо, което ние виждаме тук като геометрични форми често двумерни или в тримерни в зависимост от условията. Пича с лъвовете май някъде казваше, че всичките лъвове с които "дружи" са раждани в контролирани условия от човек, сиреч в градини и резервати, хранени от хора и свикнали с тях. Поне такова казваше в клип в youtube. Значи може да не е чак толкова невероятно, но е сантиментално.
  8. И сега кво? Джаза не е ли също за ограничен кръг от хора, TONY. И то доста ограничен, щото иска нагажиране с музикално познание, в повечето случаи заради самото него. Както и класическата музика. Както и метъла, особено пък при него за, така да се каже, свикване със звука и звученето. Онзи ден го казаха по класациите на Билборд. От 100 най-продавани парчета в света само 3 могат да се окачествят каро рок или хард рок. За джаз и метъл или нещо народно - забрави. В момента в света се слуша масово R&B dance music с елементи на hip-hop и rap. Или поне това е по класациите за музика. Иначе е ясно, че в Индия най-много се гледат мюзикъли. А в Китай - знам ли... Гуан Чжин Дзяо Сън сигурно е на почит. Никой не ви е виновен, че музиката ви не получава разпространение. Вече лейбълите го духат или се съсредоточават максимално стилово. Интернет е извор на безценни неща, но също и сцена на масовата проява като demo и демонстрация. Останалото се прави с пари или с много пари, за да имаш студио, апаратура и концертна организация. Музикант вкъщи е музикант-demo.
  9. Оригиналът просто ме наелектризира. Невероятно е, че за пръв път ги чувам, а толкоз ми харесаха.
  10. Ти ли си човека с "патагонския език" и автор на парчето "Във въздуха", май само то ми хареса от песните, нищо че е с вкусa на The Beatles?
  11. Страшна банда и клипа е жесток, на 3:50 мин. е велико.
  12. Страхотна идея, лице в лице запознаване. Тва по фейсбук ли ще става или по скайп?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.