Black Bird Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Иначе Sieger няма да е зле да каже и чейновете си с VAMP и да каже кой му ги е правил хахаха Всъщност сега се усетих, че ме домързя и не ги направих, но как да е... Ъхъм, Ъхъм! На вампа нищо не си правил... Почти нищо де... Сега почнах нов пресет и за сега е ок ама да видим... Иначе на вампа ползвам само Амп и Кабинет симулацийте, реверб и малко гейт. Другите си ги добавям от PC-to оф топик колкото по бързо смениш вампа с нещо друго толкова по доволни спомени ще имаш от него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Хехехе... чакай първо сами да стигнем до извода, че Vampa sux и след това да го сменя А иначе вчера Edgecrusher каза, че Вампа е идеален за нискобюджетен китарист... Аве как да е... ще поживеем и ще видим. А иначе имах предвид за неща след Вампа... на Вампа присетите си ги правиш ти, но след това май аз ще бъзикна малко... нали аз съм тонрежисьора както казва Налбантов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Декември 29, 2004 Автор Share Отговорено Декември 29, 2004 Абе с много ама много главоблъсканици от вампа може да се изкара доста добър саунд, особено в присъствието на РС... Така поне аз мисля! Пък и чух едни записи на edgecrusher който бяха много добри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Абе с много ама много главоблъсканици от вампа може да се изкара доста добър саунд, особено в присъствието на РС... Така поне аз мисля! Пък и чух едни записи на edgecrusher който бяха много добри Vamp + PC + Sturmfuhrer е истината хахахаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Абе с много ама много главоблъсканици от вампа може да се изкара доста добър саунд, особено в присъствието на РС... Така поне аз мисля! Пък и чух едни записи на edgecrusher който бяха много добри Vamp + PC + Sturmfuhrer е истината хахахаха Да...ако китариста е навит стила на групата да е Drum'n'Bass Какъв е усилвателя? V-Tone сигурно или Behringer Vintager Gм110 Analog Modelling Amp \m/analog\m/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 хех... далеч по-смислено е да няма бас... и пак казвам, че треябва да е bass and drums щото баса рулира и тва е... айде де.. analog sux Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Направих тази тема защото ми е доста интересно да разбера какъв е любимия чейн на всеки от вас и евентуално да поплагиатствам малко Мене нема кво да ми краднеш Китара- X V-amp - компа = куфялка!!! Не ги слушай младежите Вампповете са си Ок Освен за Дръм енд бейс стават и метал, няма да се плашункате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Декември 29, 2004 Автор Share Отговорено Декември 29, 2004 Направих тази тема защото ми е доста интересно да разбера какъв е любимия чейн на всеки от вас и евентуално да поплагиатствам малко Мене нема кво да ми краднеш Китара- X V-amp - компа = куфялка!!! Не ги слушай младежите Вампповете са си Ок Освен за Дръм енд бейс стават и метал, няма да се плашункате Абе ВАмповете се си супер, ама докато постигнеш звука който искаш, можеш яко да се поизнервиш (като мен днес примерно ) Аман от тия младежи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Направих тази тема защото ми е доста интересно да разбера какъв е любимия чейн на всеки от вас и евентуално да поплагиатствам малко Мене нема кво да ми краднеш Китара- X V-amp - компа = куфялка!!! Не ги слушай младежите Вампповете са си Ок Освен за Дръм енд бейс стават и метал, няма да се плашункате Той младежа говореше за друго... че ако аз настройвам вампа на китариста ми, ще го намаля толкова, че да остане само дръм н басс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Декември 29, 2004 Автор Share Отговорено Декември 29, 2004 Направих тази тема защото ми е доста интересно да разбера какъв е любимия чейн на всеки от вас и евентуално да поплагиатствам малко Мене нема кво да ми краднеш Китара- X V-amp - компа = куфялка!!! Не ги слушай младежите Вампповете са си Ок Освен за Дръм енд бейс стават и метал, няма да се плашункате Той младежа говореше за друго... че ако аз настройвам вампа на китариста ми, ще го намаля толкова, че да остане само дръм н басс Че защо ти ще настройваш В-Амп-а на китариста ве??? :twisted: :twisted: :twisted: :killyou: :killyou: :killyou: Както и да е аз с тебе няма да се занимавам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Аз дори не те познавам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 китара>уами>нойз>компресор>уа-уа>овърдрайв>дисторжън>дилей>ривърб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 29, 2004 Share Отговорено Декември 29, 2004 Аре, и аз да се обадим ... Китара - усилвател - Digitech GNX 1 в ефект луупа - D.I. box - после тонрежисьора да си го ръга къде си иска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Китара - GNX (amp sim, cab sim, EQ, stomp box sim, noise gate, compressor) - DI Box - SB Live - EQ - tubesim+reverb - dynamics processor ! леле мале, май съм се поолял Ама ми звучи яко дееба Втори вариант: Китара - GNX - amp (по-семпличко, май ) Трети вариант: Китара - GNX - кубе - DI Box - SB Live. Третия чупи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Aве, кат си говориме за чупене те ме и мене: Китара (разбира се :green: ) - амп - ГНХ в ефект лууп-а - ДИ Трошене, трошене! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts