doviciozo Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 Мога ли да не се набутвам за евтино лампово кубе а да взема някое транзисторно за около 600 лева при положение че ще го ползвам с този преамп които е с 2 лампи http://www.thomann.de/gb/amt_ss_11.htm не съм много в час с лампите затова питам Цитирай
L.K. Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Можеш. Можеш и хибриден амп да си вземеш. Цитирай
doviciozo Отговорено Януари 7, 2011 Автор Отговорено Януари 7, 2011 Хибридните само на изхода ли са им лампите Цитирай
L.K. Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Няма правило, но повечето са с лампи в преампа и полупроводниково крайно стъпало - транзистор, ИС, MOSFET. Цитирай
doviciozo Отговорено Януари 7, 2011 Автор Отговорено Януари 7, 2011 Благодаря ти ще се оглеждам за нещо което да ми хареса Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) За около 600 лева, може и лампа да се намери(читава).Защо трябва да изминаваш тоя гаден, трънлив и транзисторен път, като може и с добро(както би коментирал и колегата от Шумен, Варна и София). Редактирано Януари 7, 2011 от SviStyle Цитирай
L.K. Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Solid-state крайното стъпало си има и предимства - цена, поддръжка, тегло, КПД. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Но най-важното липсва... Твърде е възможно преампа да не е all–tube и тогава стремежа към изцяло лампов път след него се обезмисля... Тоя преамп (и далеч не само тоя) звучи добре само в крайно стъпало, имай го предвид! Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Добре де, ако дадеш над 500 лв за тоя преамп и още 600 за комбо, не е ли по-добре да си вземеш за 1100-1200 яка лампа с драйв както си трябва? Прегледай секцията Продава, имаше едно кубе Гарланд на добра цена Успех Цитирай
doviciozo Отговорено Януари 10, 2011 Автор Отговорено Януари 10, 2011 Този преамп ми трябва за да се включвам директно като свира някъде, не ми се мъкнат кубета.Кубето ми трябва за вкъщи и вече се спрях на Бугера 22 вата, в единн британски форум казват за модела че не е надежден ако го напъваш много но при ниски нива вади хубав тон понеже е с по слаби лампи.Благодаря на всички . Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Подозирам, че за парите, които ще дадеш за тая Bugera можеш да си купиш истинско лампово кубенце от VMB, което ще е в пъти по-добро Цитирай
bmo Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Fender Super Champ XD за 560 кинта, точно в бюджета ти. Цитирай
doviciozo Отговорено Януари 10, 2011 Автор Отговорено Януари 10, 2011 Не искам 10 инчов говорител, иначе бих си взел VOX Цитирай
Recommended Posts