dido73bg Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 Ако ти трябва нещо яко за у дома мисля че това е най-правилния избор!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Януари 8, 2011 Автор Share Отговорено Януари 8, 2011 Мерси за предложенията. Сега трябва да си помисля малко и да отида до София на обиколка по магазините. А този ЕНГЛ Гигмастър, звучи наистина доста добре като за 15 вата и 10 инчов говорител, но предполагам, че в БГ няма къде да се намери и пробва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 VOX Nighttrain? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 А що не отидеш до Казанлък първо,при Херберт има доста ампове,както подочух и тенекиения терор на портокала.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 А този ЕНГЛ Гигмастър, звучи наистина доста добре като за 15 вата и 10 инчов говорител, но предполагам, че в БГ няма къде да се намери и пробва? Ти си извратен.... искаш пълния лампов експириънс.... с 10 инчов говорител? уат да фак?????? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 Хаха , това за 10 инчовия говорител е смешно ... Ето един съвет и от мен : ) BLACKSTAR , не Black Heart Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Януари 8, 2011 Share Отговорено Януари 8, 2011 koliok има преамп BLACKSTAR Той може също да подскаже с информация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garcho Отговорено Януари 9, 2011 Share Отговорено Януари 9, 2011 нещо с ламБи ;) Regent 30 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 9, 2011 Share Отговорено Януари 9, 2011 VOX Nighttrain? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Януари 9, 2011 Автор Share Отговорено Януари 9, 2011 Така... От всичките тия съвети си направих няколко извода. Първо - има доста богат избор на известни и не толкова известни марки, но за съжаление в нащата държавица няма възможност за проба на безизвестните, които пък по ревютата звучат прилично. Второ - без разходка до някой голям град и проба няма да стане. Тъй че да си правя плановете кога ще отделя 1 - 2 дни да ида до столицата и да обърна внимание на всички възможни магазини и хора, които продават такива играчки. Мерси за съветите, проба му е майката. А относно Vox Nighttrain - определено не. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Януари 16, 2011 Автор Share Отговорено Януари 16, 2011 Хелоу, агейн, пийпъл. Днес бях при Херберт в Казанлък, много точен пич, но не успях да си харесам нищо от там за съжаление. Въпросът ми е следният - от демотата доста харесах Blackstar HT 40 Venue Combo. Някой в тази държава притежава ли го или ако не то, поне 20 ватовата версия, много бих искал да го чуя наживо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Ноември 7, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2011 Такаа. След дълго моткане реших, че е дошъл моментът за харчене на пари.Искам да попитам относно Vox AC15. Изглежда чудесен за блусчета и хард рочец. Интересува ме как си понася с разни педали, буустъри ОД-та най-вече защото гейнът му така или иначе е малко. И другият ми въпрос е - има различни модификации на този модел - С1, С2, СС1, някой може ли да ми кажи какви са разликите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VERSUS Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 Ако помниш ти препоръчах този амп още 1ва страница на темата. Имам AC 15 C1, ампът е перфектен, доста опростен откъм контроли, също и с Master Volume, така че може и при по-ниски нива да се изкарва саунд. Понася невероятно добре педали аз съм изключително доволен. Има 2 канала. За мен е най-добрият вариант на AC15(който не е handwired) на пазара, откъм възможности и откъм отзиви, а и цена. За различните модификации - мисля, че и сам можеш да си направиш домашното, в интернет пише всичко за всеки различен модел, просто трябва да потърсиш малко. Моето уважение, но доста хора ти помагаха по тая тема свърши нещо малко и ти, няма да ти коства нищо да си направиш проучването, уверявам те ще намериш инфо на много места. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Ноември 7, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2011 Да, спомням си, че ми го препоръча, разбира се, просто сега се позаинтересувах сериозно. За моделите АС15 исках по-скоро субективно мнение за това, кой е най-добър. С2-ката го видях, че е с 2 говорителя, по-тежък и с около 150 евро по-скъп, но реално май само, дето е по-шумен, други разлики май няма. СС1, доколкото четох е по-bright, което пак май е субективно усещане и те така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VERSUS Отговорено Ноември 7, 2011 Share Отговорено Ноември 7, 2011 (Редактирано) Сравнение на звука не мога да ти дам. CC1 беше извън бюджета ми, но дори и да не беше пак щях да взема C1 заради 2та канала. Също отзивите за издръжливостта на CC1 не са особено добри, докато от C1 почти никога няма оплаквания. По никакъв начин не ти трябват 2 говорителя за вкъщи, дори C1 е доста силен и тежък, какво остава за C2. Има значение и каква е китарата ти. Аз свиря на телекастер, а комбинацията вокс и телекастер е световноизвестна и изключително добра. С китара с хъмбъкъри ще е доста по-трудно да получиш класическия вокс тон. Редактирано Ноември 7, 2011 от VERSUS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts