Jump to content
Българският форум за музиканти

Идеи и предложения за амп?


muzicantini

Recommended Posts

  • Отговори 45
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Мерси за предложенията. Сега трябва да си помисля малко и да отида до София на обиколка по магазините.

 

А този ЕНГЛ Гигмастър, звучи наистина доста добре като за 15 вата и 10 инчов говорител, но предполагам, че в БГ няма къде да се намери и пробва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този ЕНГЛ Гигмастър, звучи наистина доста добре като за 15 вата и 10 инчов говорител, но предполагам, че в БГ няма къде да се намери и пробва?

 

Ти си извратен.... искаш пълния лампов експириънс.... с 10 инчов говорител? уат да фак??????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така... От всичките тия съвети си направих няколко извода. Първо - има доста богат избор на известни и не толкова известни марки, но за съжаление в нащата държавица няма възможност за проба на безизвестните, които пък по ревютата звучат прилично. Второ - без разходка до някой голям град и проба няма да стане.

 

Тъй че да си правя плановете кога ще отделя 1 - 2 дни да ида до столицата и да обърна внимание на всички възможни магазини и хора, които продават такива играчки.

 

Мерси за съветите, проба му е майката.

 

 

А относно Vox Nighttrain - определено не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хелоу, агейн, пийпъл. Днес бях при Херберт в Казанлък, много точен пич, но не успях да си харесам нищо от там за съжаление. Въпросът ми е следният - от демотата доста харесах Blackstar HT 40 Venue Combo. Някой в тази държава притежава ли го или ако не то, поне 20 ватовата версия, много бих искал да го чуя наживо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Такаа. След дълго моткане реших, че е дошъл моментът за харчене на пари.Искам да попитам относно Vox AC15. Изглежда чудесен за блусчета и хард рочец. Интересува ме как си понася с разни педали, буустъри ОД-та най-вече защото гейнът му така или иначе е малко. И другият ми въпрос е - има различни модификации на този модел - С1, С2, СС1, някой може ли да ми кажи какви са разликите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако помниш ти препоръчах този амп още 1ва страница на темата. Имам AC 15 C1, ампът е перфектен, доста опростен откъм контроли, също и с Master Volume, така че може и при по-ниски нива да се изкарва саунд. Понася невероятно добре педали аз съм изключително доволен. Има 2 канала. За мен е най-добрият вариант на AC15(който не е handwired) на пазара, откъм възможности и откъм отзиви, а и цена. За различните модификации - мисля, че и сам можеш да си направиш домашното, в интернет пише всичко за всеки различен модел, просто трябва да потърсиш малко. Моето уважение, но доста хора ти помагаха по тая тема свърши нещо малко и ти, няма да ти коства нищо да си направиш проучването, уверявам те ще намериш инфо на много места.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, спомням си, че ми го препоръча, разбира се, просто сега се позаинтересувах сериозно. За моделите АС15 исках по-скоро субективно мнение за това, кой е най-добър. С2-ката го видях, че е с 2 говорителя, по-тежък и с около 150 евро по-скъп, но реално май само, дето е по-шумен, други разлики май няма. СС1, доколкото четох е по-bright, което пак май е субективно усещане и те така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравнение на звука не мога да ти дам. CC1 беше извън бюджета ми, но дори и да не беше пак щях да взема C1 заради 2та канала. Също отзивите за издръжливостта на CC1 не са особено добри, докато от C1 почти никога няма оплаквания. По никакъв начин не ти трябват 2 говорителя за вкъщи, дори C1 е доста силен и тежък, какво остава за C2.

 

Има значение и каква е китарата ти. Аз свиря на телекастер, а комбинацията вокс и телекастер е световноизвестна и изключително добра. С китара с хъмбъкъри ще е доста по-трудно да получиш класическия вокс тон.

Редактирано от VERSUS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.