Pepi01 Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Моите варианти са за нещо фендерско - Hot Rod deluxe Blues Deluxe De ville... все страшни ампове... Ако намериш Twin reverb на старо за такава цена...сещаш се Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 ^Ти сещаш ли се,че туин-а и фендър въобще е известен с чистия си звук,а виж какво е писал човека - По принцип харесвам маршалския звук.. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Twin + Marshall BluesBreaker = marshall blues, rock sound нали? Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Абе гледали сме Стиви Рей с неговия саунд - фийдбек няма и от друга страна - неговия идол Хендрикс,който е имал съдбата да го завлекат по английско и да свири с местните усилватели (Маршъл) от което се получава съвсем ново виждане за свиренето на ел.китара..,бих казал,че е променил рока завинаги. Всеки сам си намира саунда,пичове Цитирай
muzicantini Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Уважавам много марката Фендер, но само що се отнася до китари. За ампове не ги харесвам, може и да бъркам, но това ми е мнението. Понеже темата за амповете е доста обширна, да конкретизирам въпроса по друг начин: Какви лампови ампове в посочения от мен ценови клас могат да се намерят в момента по нашите магазини - сиреч да ида и да пробвам на място? Знам, че в Динакорд има Бургери и Блекхартове, а в МЦИ има Маршали. Друго? Цитирай
aaaaaaaaiiiiii Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 В МЦИ има още Peavey,Vox ,а в xxxx ,можеш да пробваш Laney Цитирай
рахата Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 (Редактирано) Ако държиш да е нещо ново - в Бг има и Orange. Скоро чух/опитах лампова главица от марката и много ми хареса. Извади от абсолютно чист - до съвсем брутален звук с едно... теле,а съм сигурен, че крънча ще ти хареса Тук във форума един съфорумец GalinGeo (май) продава маршъли 2-ра ръка - виж в раздела "продавам". Комбото 1х12 беше под 1000 лв - така няма да имаш нужда от заместители, а за останалите пари ще може да вземеш и някое бутиково ефектче Хубав вариант е и поръчков усилвател - обърни се към Дими (metalhammer). Ще можеш да тестваш неговите "животни" в София. Правих го веднъж с една от главите му и останах много много доволен KeRRANGKid спомена и Гарланд. Вярвам, че има доста хора от форума с такива усилватели, които на драго сърце биха ти дали да ги тестваш. Редактирано Януари 6, 2011 от рахата Цитирай
muzicantini Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Къде има Orange? Иначе custom e другата ми опция, но преди това искам да събера малко впечатления от пазара. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Къде има Orange? Eдин колега ти предлага своя Orange в края на първа страница. Просто ако не си забелязал Цитирай
muzicantini Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Доколкото разбрах го препоръчва, не че го продава. Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Айде да не остана и аз по-назад. Аз за Коледе си взех един Peavey Vypyr 30W. Нямам оплаквания засега. Но не е лампов, така че не ти върши работа. Но този Vypyr го има и в лампова разновидност. Има изход за кабинет, моделиращ е и в него можеш да вкараш тази красота. Дано съм помогнал. Поздрави! Ванко P.S:Има разни кабинети за по 200 евро, с които се вписваш в лимита 1500-1600 лева. Цитирай
B.B.King Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Къде има Orange? Иначе custom e другата ми опция, но преди това искам да събера малко впечатления от пазара. Здравей! Аз го взех моя от ФОРТЕ -Благоевград но има и магазин в София В сайта има повече инфо за магазини работно време и тн Телефона на собственика Васил е 0899193106-звънни му без притеснения!Успех! fortebg.com Цитирай
aam Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Ако си в София, вземи китара и иди в Динакорд в Дружба. Имат един Ampeg Jet 20, point-to-point wired (няма платина), влиза в твоя бюджет и звучи както си го описал. Сериийни Маржали, Фендери итн са окей, но това е най близо до бутиков звук по тукашните магазини. Няма да съжелиш. 20 вата са и окей за у дома и за свирене на живо, свука пък ще те разбие. Поздрави, Алекс ПС: ютюб видео Цитирай
Recommended Posts