LOE Отговорено Март 24, 2006 Автор Отговорено Март 24, 2006 то е ясно че за вокали ще ми трябва задължително преамп интересува ме ако го ползвам за китарата ще извадя ли по-добър звук.. спрямо този: http://bg-sonic.com/members.php?id=21
niki123bg Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 (Редактирано) Не ми стана ясно за какво смяташ да ползваш преампа. Чух две от парчетата и двете бяха тресня, не чух чисти китари. Как записваш китарата? От това което чух останах с впечатлението, че не записваш усилвател->микрофон->мик преамп, а по скоро става на въпрос за нещо транзисторно, плъгнато директно в саунд картата. Редактирано Март 24, 2006 от niki123bg
peshoy2k Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 @LOE, не се обаждаш за студиопроджектс-а нещо, тоя берингер не съм чувал добро за него
emosms Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 (Редактирано) Изрових пак някаква тема от гуугъл.. Някой с пресни впечатления от въпросния преамп? --- За солокотара го мисля основно, чист звук, чист + малко sparkle и с разни тип овърдрайв. Някой пробвал ли е да го бууства това чудо с нещо отпред, хай бууст, EQ, overdrive? Лампата не е на самия вход до колкото разбрах Не му се надявам толкова за тази цел, но като преамп за аудио интерфейс - да "oвладее" входното ниво. Kато DI за бас в пулт също. --- Тука един е постнал в тубата, само че е големия преамп на б. Саунда е ! без хубав китарен амп... кво да кажа Като микрофонен също го мисля - заради фантомното, без големи претенции, за общи демо записи. Абе някой ако има пресни впечатленелия или семпли да постне. Но без хай гейн резачки и т.н. Също да светне аджеба, тази врътка с пресетите нещо дигитално ли е или тонкорекция.. Редактирано Юни 10, 2012 от emosms
synchu Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Това е микрофонен предусилвател, не китарен. 1
Recommended Posts