aitapeapea Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 http://soundcloud.com/marto-stresa/vqra-mix5 Не знам какво повече да кажа освен приятно слушане и весели празници. Ако все пак някой го интересува нещо - Ще му бъде отговорено Цитирай
valitchy Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 (Редактирано) Феноменален... убийствен инструментал, адмирации! Вокалната линия има малко допирни точки в тази богата композиция. Там, където пасва, кове направо! Идеята е много оригинална и ми хареса, но китарата надделява над пеенето, според мен, може би специалистите по смесване ще се изкажат професионално, но аз се напрягам да чуя на места какво се пее. Като слушател, предпочитам Get over yourself в подобен по-подходящ, според мен, вариант. Тука вокалната линия е в свои води, така да се каже. Надявам се, че не се сърдите, ок?! Най-лесно ми беше да напиша - перфектно, но вероятно сами си знаете как е и всъщност, по-важното е вас да ви кефи, по начало хората на изкуството са чувствителни с големи ЕГО-та и дано да не си помислите нещо лошо. Огромен респект и Успех приятели! поздрави Редактирано Декември 23, 2010 от VALITCHY Цитирай
jiro Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 БРАВООО!!!! МНОГО ЯКО !!!! Напомня ми на моите любими Psychotic Waltz.Но с женски вокал нещата са направо уникални!!! Цитирай
aitapeapea Отговорено Декември 23, 2010 Автор Отговорено Декември 23, 2010 Естественно , че няма место за сърдене дори и да има някаква критика с която не съм съгласен. Съгласен съм за някой подробности при вокалната линия при този аранжимент , но все пак разтоянието между инструментала и вокалите е няколко хиляди километра. Трудно може по интернет да се обмени точната идея на всеки от нас. Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 много се изкефих на тази песен. Цитирай
anadem Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Доста гот, на места напомня за добрите години на Anouk . На първо слушане мислех, че вокалните фрази трябва леко да се разредят за да има повече "въздух" ... на второ слушане обаче май вече не мисля така. Цитирай
VSTi Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 според мен вокала е извън стилистиката на тежкия звук, и може би ако не е толкова джази като звук, ще се доближи.... ясно е, че се работи дистанционно, но чух и другите варианти, и тези, които не са толкова тежки като звук, като че ли са ми по-компактни. Иначе - идея и изпълнение супер яко Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Страшно парче! Особенно в началото Вяра направо гази! Цитирай
menaka Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Много добро изпълнение .И по отношение на критиките - защо е нужно всички да се придържат към някакви клишета .Нали така се ражда именно новаторската музика. Цитирай
bmo Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 На това парче му трябва един малко по-агресивен мъжки вокал, който също така да бъде изнесен лееееко по-напред, за да не се губи на моменти. Иначе инструменталът е убийствен. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Вокал тип P.O.D. мисля че ще пасне много по-добре, не че така е зле Цитирай
kmfb Отговорено Декември 27, 2010 Отговорено Декември 27, 2010 Много е яко! Сега вече вокалите не седят толкова "лепнати" като от джем темата. Иначе преди ми звучеше така: Цитирай
Recommended Posts