Ziko Piko Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте бих искал някой с по-голям опит в атмосферата на китарите да ми даде акъл за добра ел.китара от 250-400 лева в момента съм си намислил да си купя следната Apollo DSN-5745 http://gemamusic.net/index.php?page=shop.p...138&lang=bg мисля да си я купя за коледа но никъде не виждам информация за тази китара ако някой знае нещо нека помогне ще съм ви много благодарен. Мерси предварително Цитирай
dobrev_s Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Привет ,колкото до китара за 350-400 лв неможе да се очаква кой знае какво качество,но относно аполото искам да ти кажа че имах китара аполо и съм много доволен от нея.Те са корейска марка доколкото съм запознат и са доста по-добре от китайските китарки които се продават по нашите магазини.Предполагам си я видял в магазинчето в халите а момчето там си разбира от работата и ще ти даде добър съвет.Успех! Цитирай
dobrev_s Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 И понеже дочетох въпроса ти в отговор магазин Гемамюзик се намира в Централни Хали долу в безистена те мисля са и официални вносители на аполо иди там няма да съжаляваш Цитирай
Ziko Piko Отговорено Декември 21, 2010 Автор Отговорено Декември 21, 2010 Привет ,колкото до китара за 350-400 лв неможе да се очаква кой знае какво качество,но относно аполото искам да ти кажа че имах китара аполо и съм много доволен от нея.Те са корейска марка доколкото съм запознат и са доста по-добре от китайските китарки които се продават по нашите магазини.Предполагам си я видял в магазинчето в халите а момчето там си разбира от работата и ще ти даде добър съвет.Успех! благодаря ти много Цитирай
Ziko Piko Отговорено Декември 21, 2010 Автор Отговорено Декември 21, 2010 И понеже дочетох въпроса ти в отговор магазин Гемамюзик се намира в Централни Хали долу в безистена те мисля са и официални вносители на аполо иди там няма да съжаляваш Да ще проверя мерси Цитирай
Ziko Piko Отговорено Декември 21, 2010 Автор Отговорено Декември 21, 2010 Но мисля че си намерих една хубава китара видях в YouTube имаше много хубави клипове има хубав саунд ето я http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...t&Itemid=53 Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Аполо са китайски китари. По едно време ми се мотаеше такава и освен ако корейците не са започнали да пишат Made in China на китарите си, значи със сигурност е китайска Не може да се очаква кой знае какво - ама то това е положението за всички китари в този ценови клас - трябва да се пробва конкретната бройка. Цитирай
Svanio Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 ^ няма как До автора : ако има кой да ти помогне при избора ще е супер, иначе избираш по цвят и това е, се ла ви Цитирай
Ziko Piko Отговорено Декември 21, 2010 Автор Отговорено Декември 21, 2010 Благодаря за ценната информация и последно бих искал някой да ми каже за какво служи http://eshop.bg-audio.com/Guitar-and-Bass-...GER-V-AMP3.html този уред мисля че е за достигане на добри ефекти с китара в смисъл за различни звуци на китарата? ПРЕДПОЛАГАМ :? Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 3-4 страници назад в "продава" имаше zoom7.1 ut-процесор и интерфейс в едно на подобна цена.Пробвал съм аналога на този V-AMP,за който питаш/Line6 pod ux2.0-ами нищо особено в сравнение със зуума.Няма фут суитч,няма връзка с компютър/usb/. Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 (Редактирано) Благодаря за ценната информация и последно бих искал някой да ми каже за какво служи http://eshop.bg-audio.com/Guitar-and-Bass-...GER-V-AMP3.html този уред мисля че е за достигане на добри ефекти с китара в смисъл за различни звуци на китарата? ПРЕДПОЛАГАМ :? Здравей! Точно за това служи, но не това е правилният избор. Както казва колегата по-долу, има и по добри варианти на подобна цена. Специално по темата има доста сравнителни дебати. Бяха ми интересни, разрови и прочети. Има много и полезна информация! Поздрави! Редактирано Декември 22, 2010 от tatkoogi Цитирай
Ziko Piko Отговорено Декември 23, 2010 Автор Отговорено Декември 23, 2010 Аз имам една китара от Метро за 200 лева цял пакет опитвам се да направя нещо на нея но не се получава сега се уча да свиря дали е от китарата Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 И понеже дочетох въпроса ти в отговор магазин Гемамюзик се намира в Централни Хали долу в безистена те мисля са и официални вносители на аполо иди там няма да съжаляваш Основния магазин е на ул. Искър,на ъгълчето с Джаз-а на Пепи Славов,лека му пръст.. Цитирай
Recommended Posts