de2si Публикувано Декември 17, 2010 Share Публикувано Декември 17, 2010 Ателие "Гашевска" - ръчна изработка на струни от шведска стомана за всички инструменти. Разполага с количества на склад. За контакт - 0889760421 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Декември 17, 2010 Share Отговорено Декември 17, 2010 (Редактирано) Това е много хубаво и сигурно интересно за музикантите,но нямате ли сайт да се видят нещата ви.Всяка сериозна фирма го прави особенно ако е може би единственна в страната и в бранша,защото май други няма.Една обява в форум не е най добрата реклама(извинявам се за забележката). Успехи! Редактирано Декември 17, 2010 от Valeri_pj Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mayvena Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 А ако все пак си нямате сайт - ще се радвам да ви изработя. Имайки предвид нуждите ви, ще е доста евтино нещо, тъй като няма да има нужда от генериране на динамично съдържание и тем подобни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bustard Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 Колко струва комплект 10-ки за електрическа китара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 Като ученици купувахме струнни от Ателие Гашевска. Интересно ми е, докъде са стигнали с качеството. Тогава беше много добро, сега сигурно е още по-добре. Наистина трябва да имат сайт, който да разгледаме и преценим продуктите! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 През лятото видях Гашевска. Каза ми, че не работи и че няма да работи. Имаше някакви единични струни. За ел.китара не можеше да се събере комплект. Видях акустични. Вероятно е имала и за бас. Вероятно искат да разкарат старите количества. Струните са добри, но на разнообразие не може да се разчита. Ако внуците са възобновили производството това наистина ще е добра новина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Басурендер Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 Да. Навремето и аз съм купувал "Гашевска" . Бяха на добри цени и ставаха. Не бях чувал за "Гашевска поне 15 години. Има ли струни за бас ? Цени и размери . Бих опитал .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 И аз преди 20 години свирех само със струни Гашевска. Ще помоля авторът/авторката на темата да даде подробна информация за размери (защо не и за цени) на струни за бас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 О, да, Гашевска беше име, беше фирма! Хубава Коледа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 Вероятно искат да разкарат старите количества.Ако са на 20 год. са за кофата,предполагам не са херметизирани и се окисляват с времето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 24, 2010 Share Отговорено Декември 24, 2010 Тези, които видях, изглеждаха пирфектно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Интересувам се какви струни за бас има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 ^ За контакт - 0889760421 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts