Much Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Някой може ли да ми каже къде във Варна мога да си купя струни Ernie Ball?? Ходих в xxxx и във Фактор но ми казаха че нямат никакви и от много време не са получавали. Цитирай
Kalmar Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) Да ама и там няма в момента. Всеки път като ги питам ми отгварят, че "трябваше вече да е пристигнала поръчката, ама..." Редактирано Декември 12, 2010 от Kalmar Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) ^класика ,праиш лека разходка до малкия ЦУМ на 2 етаж - обикновено има. Ако няма - Фактор,ама у цума обикновено има GHS,които за Гибсън са страшни (брайт и издържливи) Редактирано Декември 12, 2010 от Hillbilly Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 И аз не останах много очарован от музикалните магазини в Сф напоследък (особено Фактор). Отивам и питам: "Какви марки струни ще ми предложите на размер 13-56?" Получавам отговор: "Ауу такива дебели нямаме! Най-много 12ки." От там в РФ (където обикновено има някакви си 13ки...всеки път различна марка ама поне един комплект има...) и пак задавам моят въпрос: "Какви марки струни ще ми предложите на размер 13-56?" - и отговора - никакви В крайна сметка взех някакви смесени Ърни Бол - нещо средно между 12ки и 13ки...ама защо трябва да е така, питам аз? Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 ...ама защо трябва да е така, питам аз?Защото най вървят стандартни струни до 12,малко музиканти свирят с дропнати китари и с въжета,изписвай си от Динакорд с новата услуга или И-бей. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) Мда, така ще е - ибей. Много хора свирят в ниски настройки, просто ние сме, така да се каже от ъндърграунда, и затова доста хора нямат наблюдение върху това. п.с. Бях склонен да си купя и 7 струнен комплект и да не ползвам 1ва струна, ама пак няма Иначе за 7 струнна китара размера е 10-56, което е доста стандартно бих казал. Редактирано Декември 12, 2010 от chris_barnes Цитирай
jabs Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Ако мога с това да помогна, токущо си взех от пощата 6 комплекта Ernie Ball 2239 RPS-9 Slinky, които не се намират изобщо тук, на цена 42 usd с доставка от Щатите, т.е. около 60 лева. 10 лева е цената на обикновените Slinky ако не ме лъже паметта в ЦУМ. RPS са с около 30% по-скъпи. Комплекта RPS без транспорта е към 5 долара, нормалните Slinky в ибей почват от 3,50-4. Не съм плащал нито мита нито други данъци и такси. Поръчвай смело от ибей и не му мисли. Цитирай
Trysth Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Кало, намери ме тая вечер тука на лични, или по скайпа да се разберем за струни. Цитирай
Much Отговорено Декември 19, 2010 Автор Отговорено Декември 19, 2010 В петък си поръчах 3 пакета Ernie Ball Regular Slinky от Ebay.co.uk за 30 лв. събота ми пратиха мейл че са на път до 1-2 седмици ги чакам =] Цитирай
Hendrix94 Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 напоследък и аз като ходих до фактор и РФ никви струни нямат Цитирай
Recommended Posts