Jump to content
Българският форум за музиканти

Much

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Much's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Much

    Pickpus за Epiphone SG

    Здравейте имам epi SG G-400 стандартния модел и обмислям смяна на pickup-ите По това което прочетох в нета хората препоръчват Seymour Duncan custom 5 и '59 Свиря главно пънк/рок/метъл С какво според вас е подходящо да ъпгрейдна епи-то
  2. Much

    Ibanez Iceman

    Има ли някой в България с такава китара?Независимо дали по-старите или новия модел.
  3. Much

    Струни Ernie Ball

    В петък си поръчах 3 пакета Ernie Ball Regular Slinky от Ebay.co.uk за 30 лв. събота ми пратиха мейл че са на път до 1-2 седмици ги чакам =]
  4. Much

    Струни Ernie Ball

    Някой може ли да ми каже къде във Варна мога да си купя струни Ernie Ball?? Ходих в xxxx и във Фактор но ми казаха че нямат никакви и от много време не са получавали.
  5. Much

    Epiphone Vs Vintage

    Преди 2 седмици ми дойде Епи g-400 cherry-то и си е супер.Имам някои малки оплаквания като например че ключовете за volume и tone са малко хлабави и ъгъла на моста или там както се казва не е много добре настроен фабрично поне за мен,но това лесно може да се оправи.Иначе е много добре настроена още от кутията само ако смениш струните с по-тънки или по-дебели може би ще трябва да го пренастройваш.Като цяло е чудесна китара и силно ти я препоръчвам!
  6. Much

    Gibson Bulgaria

    Къде в България продават Gibson и Epiphone Знам за Audiolux.Има ли други?
  7. heavy и алт от рода на system of a down
  8. е Ангъс е е точно с epiphone
  9. Начинаещ съм и съм свирил смао на акустична китара но искам да си зема електрическа на прилична цена. Обмислях да си взема ibanez iceman,но новите модели не ми допадат а старите са много трудни за намиране,а и няколко човека ми казаха да не се занимавам с айсмени. Засега съм се спрял на epiphone G-400 и се чудя какво можете да ми кажете за нея.Добър избор ли е?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.