Басурендер Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 ???????.......а......къде е бара ? Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 е колко групи да излязат, като няма да е под наем - човек си има лимит все пак... иначе - поздравления, супер е станало. ааа откъм сигурност как е обезпечено? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 ^ Два добермана и един ротвайлер подскачат вътре... Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Ей,да не изгризат музикантите,бре,сложи един СОТ,или поне лепенка СОТ Честито,браво за ентусиазма Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 ...Ти ако си мислиш, че лепенката СОТ ще спре кучетата да гризат музиканти... Цитирай
ultramega Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 ^ Два добермана и един ротвайлер подскачат вътре... Предполагам че и не ги храниш често Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Храни ги той.... ама с човешки чаркули... че да намирисват като иде храната Редактирано Декември 6, 2010 от liquid_death Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Да, да, Марин ми ги носи от болницата за захранка Цитирай
gos Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Честито Краси,да си бичиш с кеф !!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Таче, тя харна станала кулибката ба! Имам убачи малку забилешки - тес тапети ни мужа ли да ги путбиреш по-арни ба? Глеам, глеам и се на китки ми докарва тъс форма и шарка. Ся е зима, ладну е, ама га дои лятту ша завъдиш пчили, мухи и сяква такава гаТ ша идва да цуца сочец ут тапета, и тугас ни тъ виждам. Требеше да пуТбиреш тапет с малко по-музикан*скъ тиматика и да са връзва на кунцепцийта с диванчиту! Нещу кат туй: Тапет - тематичен! 'Ем ша дрънкаш, 'ем ша ти идва музата, 'ем идеи ша ти идват, 'ем.... П.П. Tа, какво викаш за израза: "You are Elephacked"? Редактирано Декември 7, 2010 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 7, 2010 Автор Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Давам комплект струни за бас (по избор) на първия, който премахне В - то на BassTraffic, завинаги. Редактирано Декември 7, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) ^ Навит съм и за без струни. За един айрян и Traffic-a ще му премахна Иначе Краси, скоро мога и да намина да ги видя тия тапети ... ъъъ ... така де, студиото Поздрави! Герги Редактирано Декември 7, 2010 от Георги Тотев Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 7, 2010 Автор Отговорено Декември 7, 2010 Малко рециклиране на остатъците от мокета. Цитирай
BassTraffic Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Въх, Таче! Много т*по това, което си лепнал там (и това в по-предния ти пост)! Хич, ама хич ли не ти минава през акъла, че ако ти дойде клиент и започне да те разпитва това-онова относно смяната на съединител на WV Polo, и ако случайно зърне тоя лозунг - веднага ще се прибере в ...Нова Загора. Вземи го редактирай поне малко и му придай по-сериозен вид! Нещо като: "ДЖАЗтъ в Пръста", демек "Джаза в пръстите". П.П. Навитак съм да махна някоя друга буква от Ник-нейма ми само, ако офертата за струните е валидна ! ......... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 8, 2010 Автор Отговорено Декември 8, 2010 (Редактирано) Нещо като: "ДЖАЗтъ в Пръста", демек "Джаза в пръстите". Ончо, Джаста Праста има такава песен : ''Джас в пръста!'' Пак има пръсти ама няма нищо общо с джаза, а само джскане (с чук) в пръстите. Абе, монтьорска песен ... ...нещо като Хряс (с длетото) ръката... пп С най-искрени пожелания! Редактирано Декември 8, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts