Jump to content
Българският форум за музиканти

Има ли такъв Софтуер


mr._sylver

Recommended Posts

Здравейте на всички :godbless: и :cheers2: дълго време търся програма, която примерно като я инстална и в нея да заредя примерно песента на Deep Purple - Smoke On The Water и 4рез тази програма да намаля или да спра китарата от песента и да свиря аз вместо китарата от песента заедно с фокала баса и барабаните . Прочетох доста статии в форума за такава програма но неможах да открия нещо такова или просто нещо подобно като на този клип примерно

да си пусна барабанита баса и вокала и да си свиря. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и простете ако имам правописни грешки :ok:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а добре де сайта ок много гот оба4е има песни които ги свиря и ги няма като МП3-та в него от каде другаде мога да ги сваля или какво да напиша в гооглето за да свала тези инстроментали. И друго до което ме води моита мисал е 4е штом тези неща от саита ги има има и такаф софтуеар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези мп3-ки се наричат Guitar Backing Tracks и със същото име можеш да ги търсиш в Гугъл. Не са правени от търсения от теб софтуер, а са свирени или програмирани от хора.

 

Наблегни на граматиката, защото четенето на постингите ти създава неудоволствие, а това не е добра предпоставка да получиш отговор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.songsterr.com/

 

 

тук може да избираш кой инструмент да се чува и кой не...музиката е на компютър, но мисля че ще ти свърши работа

 

от безплатната версия също може да си избираш инструментите от падащия панел

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.