mr._sylver Публикувано Декември 5, 2010 Share Публикувано Декември 5, 2010 Здравейте на всички и дълго време търся програма, която примерно като я инстална и в нея да заредя примерно песента на Deep Purple - Smoke On The Water и 4рез тази програма да намаля или да спра китарата от песента и да свиря аз вместо китарата от песента заедно с фокала баса и барабаните . Прочетох доста статии в форума за такава програма но неможах да открия нещо такова или просто нещо подобно като на този клип примерно да си пусна барабанита баса и вокала и да си свиря. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и простете ако имам правописни грешки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 5, 2010 Share Отговорено Декември 5, 2010 Софт едва ли има. Ето ти Смока - твори на воля. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mr._sylver Отговорено Декември 6, 2010 Автор Share Отговорено Декември 6, 2010 а добре де сайта ок много гот оба4е има песни които ги свиря и ги няма като МП3-та в него от каде другаде мога да ги сваля или какво да напиша в гооглето за да свала тези инстроментали. И друго до което ме води моита мисал е 4е штом тези неща от саита ги има има и такаф софтуеар. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mr._sylver Отговорено Декември 6, 2010 Автор Share Отговорено Декември 6, 2010 Благодаря МНОГО ЗА помоща Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Тези мп3-ки се наричат Guitar Backing Tracks и със същото име можеш да ги търсиш в Гугъл. Не са правени от търсения от теб софтуер, а са свирени или програмирани от хора. Наблегни на граматиката, защото четенето на постингите ти създава неудоволствие, а това не е добра предпоставка да получиш отговор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Smoke On The Water както и всичко друго, което съм слушал няма "фокал" така че няма да стане-откажи се! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Guitar Pro дали няма да ти свърши работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vandal Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 http://www.songsterr.com/ тук може да избираш кой инструмент да се чува и кой не...музиката е на компютър, но мисля че ще ти свърши работа от безплатната версия също може да си избираш инструментите от падащия панел Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts