Arcturus Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 http://www.bad_link.com/obiava_details.asp?id=2681 Цитирай
Acei Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 ако си от София разбери се с Тони и го пробвай лично аакрафта ако бях на твое място с такъв бюджет веднагически щях да го взема поздрави Цитирай
TONY Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Как да обясниш обаче на някой начинаещ, че това е удачният избор. Той щял да пробва първо сериите на Маршал. За тези пари най- много велвстейт да намери втора ръка. Нали няма в Гугъл... Как да му обясниш предимствата на 2 лампи срещу една в преампа, както и мосфет срещу транзистор. Проблемът е всеобщ. Например, като имам Марашал се продава без проблем. Ако не се робуваше на марка, а се търсеше тон, нещата щяха да са по - различни. Общо взето, пише се тема, дава се акъл и на края се купува Маршал. То и с велвстей ще излезне ала металика, но с крафта е по-близо. Но това трябва да пробвано или да го има в Гугъл. А като в България са 2 карфта от този модел, няма как мнозинството да знае прав ли съм или не. Цитирай
borilcheto Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Не съм решил още кой точно усилвател ще си купя. Сега разглеждам Line 6 и Vox. Предпочитам усилвателят да е ЧИСТО нов. Цитирай
Acei Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Как да обясниш обаче на някой начинаещ, че това е удачният избор.Той щял да пробва първо сериите на Маршал. За тези пари най- много велвстейт да намери втора ръка. Нали няма в Гугъл... Как да му обясниш предимствата на 2 лампи срещу една в преампа, както и мосфет срещу транзистор. Проблемът е всеобщ. Например, като имам Марашал се продава без проблем. Ако не се робуваше на марка, а се търсеше тон, нещата щяха да са по - различни. Общо взето, пише се тема, дава се акъл и на края се купува Маршал. То и с велвстей ще излезне ала металика, но с крафта е по-близо. Но това трябва да пробвано или да го има в Гугъл. А като в България са 2 карфта от този модел, няма как мнозинството да знае прав ли съм или не. Tony защо не направиш някакво демо на аакрафта и да поставиш линк да се чуе, че да разсееш всякакви съмнения, че комбото си го бива. аз лично от твоите ампове бих взел глигана, ама не съм узрял за него още поздрави Редактирано Декември 6, 2010 от Acei Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Предпочитам усилвателят да е ЧИСТО нов. груба грешка... Цитирай
borilcheto Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 Предпочитам усилвателят да е ЧИСТО нов. груба грешка... Защо? Цитирай
borilcheto Отговорено Декември 10, 2010 Автор Отговорено Декември 10, 2010 Каква е разликата между 30ватово и 50 ватово кубе? Цитирай
ven555 Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Пробвай в Динакорд LINE 6 Spyder IV 30W .Аз го имам в къщи и звука е уникален.На кашона му пише ,че производителите са ползвали за амп симулациите песни на Metallica,AC DC и др. Цитирай
Recommended Posts