Jump to content
Българският форум за музиканти

guitarzes

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от guitarzes

  1. Здравейте Първо, искам да се извиня ако има подобен пост, но просто не успях да намеря.Аз съм момче на 16 години и се занимавам с пеене.Не посещавам(и не съм посещавал) вокален педагог, но имам много участия зад гърба си...та сега по същество!Много често когато пея чувствам в гърлото си нещо като храчка(най вероятно е храчка) , което при височините ми раздира малко гласа. Казвам понякога, защото по принцип аз пея балади и винаги вокалите ми са меки, когато го няма този проблем.И така, ако някой има нещо като лек за това или поне обяснение от какво е причинено то, моля да сподели.Ако нещо не е ясно питайте(знам че не ме бива особено в обясненията).
  2. guitarzes

    Fender Vs Marshall Amp

    A имам да вмъкна нещо..Освен това, този маршал е доста неудобен за транспорт защото кабелът за захранване е вграден.
  3. guitarzes

    Fender Vs Marshall Amp

    Аз съм свирил на този маршал , ама хич не ме радва.Един авер си го купи наскоро и звучи доста скръбно.Свирил съм и на мустанга и останах с далеч по добро впечатление.Но това е моеето мнение
  4. guitarzes

    Нова Китара

    Според мен е много яка .
  5. Аз също скоро си закупих ел. китара...Та моята е Squier Affinity "Strat" HSS и за сега съм много доволен.Не се отстройва ,въпреки че много обичам да си играя с тремолото.Усилвателят ми(fender g-dec 15wats) има тунер и наистина буквално за 1 седмица не мръдва.Струните са 10-ки и има 3 прожинки :Д.Най-важното:Китарата е много удобна(поне за мене);звукът е много приличен.Цената на китарата е около 350 лева.Купих си я от Раизинг Форс(Варна).
  6. guitarzes

    въпрос

    ок ще потърсия
  7. guitarzes

    въпрос

    От доста време мисля да си купя ел. китара , но дали да си взема с 2 хъмбукера , с хъмбукер и 2 нормални пикуп или три нормални ???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.