alexander anev Публикувано Декември 4, 2010 Публикувано Декември 4, 2010 (Редактирано) Е... момци, един приятел ми подари китарка - стаг, с изтрити прагчета, скапани ключове, електрониката да не я коментирам... имаше очуквания тук-там... е, нямах си работа и си намерих прагчетата и нъта ги смених на лютиер, излезе доста приятна цената. Всичко друго сам съм го правил и не съм професионалист, на 16 съм. Ето и снимки от процеса, в началото беше синя... http://alexanderone.snimka.bg/arts/john-ma...ignature.554011 Преди боята сложих грунд, след боята рисувах с акрилни бои и след боите нанесох лак. Приемам всякакви коментари! П.п. Съжелявам, но не мога да подредя снимките в хронология. Редактирано Декември 4, 2010 от alexander anev Цитирай
Heartman Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Браво изглежда страхотно!!!Личи си че доста труд си хвърлил и явно рисуваш добре.Само главата на тея стагове много ме дразни. Цитирай
alexander anev Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Не е болка за умиране. Иначе благодаря за комплимента, в момента търся добра електроника... отделил съм около 200 лева за 3-те адаптера... някакви предложения? Харесал съм си Fender tex mex от и-бей за около 130 кинта(в xxxx-а са 196) добри ли са? Редактирано Декември 4, 2010 от alexander anev Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Идеята за китарта е хубава , малко ме притеснява рисунката но всеки си има вкус за тези неща... Цитирай
alexander anev Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Предложете някакви адаптери около 200 кинта от ибей ги гледах, обаче по-добре някой който е ползвал да изкаже мнение, харесал съм си Fender Tex Mex Редактирано Декември 6, 2010 от alexander anev Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Мен ме кефи рисунката, мног е арт Цитирай
alexander anev Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Рисунката и да ви кефи и да ви \"притеснява\" не е моя измишлъотина, копие е 1:1 с това на John Mayer, който от своя страна го е видял от Jimmy Hendrix от Монтерей фестивала през 1967, когато Джими си запалва китарата и се грее на нея... яко! Eто го Джон Мейър Ето го и Джимарата!!! Редактирано Декември 6, 2010 от alexander anev Цитирай
serengeti Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 Ми хич не е лоша рисунката,ама с адаптрите не вярвам да се получи работата,въпреки че съм попадал на 1-2 стага които звучат.По добре към тия 200 лева добави още малко и си вземи свестен инструмент.Съжалявам че звучи просташко,ама и аз минах по пътя кофти китара с хубави адаптри,и не стават нещата по този начин.Дори на една китара имах-ESP F 100 и и сложих адаптри за 600 лв. и дори стана по-зле от стоковите-не знам как го постигнах тоя ефект.Дано да съм ти помогнал аз карам 35-та година сега и съм сменил некоя друга китара.Даже има една приказка "Не слушай старило ами патило" - е аз съм и от двете Цитирай
Recommended Posts