zanev 70 Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 ....здравейте на всички ..... ами както е и заглавието на темата - няма такъв трибют ... въпреки че не е смешно .. за плач е работата ама карай .... доста добър пример за това до какво може да се стигне когато си повярваш и нямаш срам ... ето и линка http://www.youtube.com/watch?v=Qg1v37PUG6o...player_embedded ..обърнете особено внимание на вокалните подпурите в края .... къртят мивки вани и ползвани тоалетни ... ..... Цитирай
SGEORGE Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 За неразбралите, Сигнал е най-работещата бг група... Данчо Цитирай
Edguy Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Отврат! Няма такъв текст - пошло и тъжно! Цитирай
Abbath Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Това са могли - това са направили До толкова им стига акъла и образованието, дето се вика...Важното е, че има повод да сипем ракия, да нарежем салата и да удряйки с юмрук по масата да има кой да псуваме и на кой да се присмиваме Има ли го това - на нас, българите, живота ни има смисъл и се чувстваме най-... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Това вече е пускано и обсъждано в друга тема. Аз го чух по време на концерт, много преди да се появи "клипът". А вие какво направихте?! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Аз бях на премиерата на парчето. Стори мис е наивно и неуместно. Но любовта ми към Сигнал не пострада от това! И да, Сигнал са най-действащата. Или най-малкото най - дълго действащата българска група Трибютът е тъп, но е отношение. Цитирай
TONY Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Да, има известен проблем. Текста не е баш издокусурен. Обикновено Сигнал ползват платени и доказани текстописци. И благодарение на тях, имат песни с въздействащи текстове. По принц, голямите рок банди сами си пишат текстовете. Този текст е малко наивен и звучи, сякаш е написан примерно от Данчо Караджов. Може и някой друг да е. Все тази. Наистина това, "Рони, мой приятеля" не е някакси на място. Защото предполага действително приятелство. (Ако са си платили за този текст, парите не са похарчени добре.) Който познава или се е докосвал до Дио, е наясно, че самият той караше всички хора да се чувстват негови приятели. Не пестеше себе си и времето си. И е бил прав, защото така е останал в спомените, не само като велик певец, а и като човек. Сигурно този, който е писал текста, действително чувства Дио, като приятел, естествено могло е, може би да го каже по правилно и добре. Гледах в Бай-ландо рок версията, а преди два дни и акустична версия. Втората май ми допадна повече. (имаше и мандолинки, 3 броя). Сигнал си изнесоха доста добър концерт в зала 1 на НДК. Този път не беше пълна, но със сигурно имаше над 1000 души. По скоро към 1500- 2000. Все пак е криза. Трибютът е тъп, но е отношение. Редактирано Декември 4, 2010 от TONY Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Не ми харесва...Никога не съм била фенка на вибратото на Данчо, нито на маниера му на пеене... Песента сама по себе си е пълна боза. За мен подобен "трибют" е абсолютно безмислен, но... почувствали са необходимост от такава песен - написали са я. Чудо голямо. Редактирано Декември 4, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Icarus Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 ^+1 Не е първата тъпа песен на Сигнал, няма и да е последната сигурно. Цитирай
Recommended Posts