MopyFish Отговорено Септември 28, 2006 Share Отговорено Септември 28, 2006 ...Уморении крилааа.... цял ден си я пея........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
morticia Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 В момента се бъхтя над 'My immortal' (Evanescence) и от доста време се оптвам да си я направя 2 в 1 (т.е. д си свиря и пея) (в сми аз мога да си я изсвиря и да си я изпея едновременно) ама нещо не се полу4ава много добре, щото се 4ува само пианото ... но се пак да отбележа 4е давам си4ко от себе си ама явно тва не е остатъ4но ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MopyFish Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Хммм....препоръчвам ти да го направиш последователно...в смисъл...първо научи песента като песен, след като си сигурна, че се справяш перфектно се заедми с пианото...или обратното :-) ти преценяваш кое куца повече. Мисля, че когато свиренето ти стане механично, няма да се чудиш "еййй, как беше тука?!" и вниманието ти ще остане концентрирано в пеенето :-) /или обратното, както казах/ да...определено ще отнеме повече време, но ще ти е по-приятно когато не бъркаш клавишите, или не забравяш, че трябва и да пееш :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 10, 2006 Where Do I Begin - версията на Шърли Беси. Великолепна песен за безграничната любов. Струва ми се, че трябва да се направи по-жизнерадостна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 "Love for Sale" - Aretha Franklin Много я обичам тази песен. Пяла съм я навремето,но направих много дълга пауза от непеене, та сега много неща наново. А специално това парче трябваше да почака малко, но не се сдържах. Голяма страст е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elly Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 (Редактирано) Cher - Walking in Memphis.... - много любимо парче, и оригиналът, и това на Шер. Малко ми е странно обаче да си представям, че нямам глава, като го пея , т.е. е те в тази песен не мога да ползвам ама съвсем нищо от главовия резонатор, всичко трябва да звучи, се едно имам дупка на гърдите... Много е яко, бтв Роня, кво мислиш за Шер, г-це "Ощетен от Природата Алт"? Полифонски, ако си водиш записки, ето още една идея след Трейси хихихихи.... Редактирано Февруари 11, 2007 от Elly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mravata Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 хе, Шер? Аз също в момента разучавам нейната Джъст лайк Джеси Джеймс напоследък явно всички са я преоткрили, другото, което разучавам е Уай на Ани Ленъкс, просто приятни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Шер, ма шери Ели, ми е за надъхване в тежки моменти Много обичам Дъ Шуп Шуп Сонг, признавам си, и Ако можех времето да върна - също Кога ще ви чуя с вавата... тоест mravata да пеете тез легендарни песни? А? И Ани Ленъкс - ооолеле, страшна! Още от Юритмикс ма кефиши. А кога ще правим масово форумно изпълнение на Тел ми бейби на Ред Хот - като в клипа, само че на живо, а? Сериозно - който се интересува, да вземе да ми сигнализира незабавно и недвусмислено пор фавор. Редактирано Февруари 13, 2007 от ronia Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Февруари 16, 2007 Share Отговорено Февруари 16, 2007 Сега разучавам няколко неща Sunset station-Jorn lande,Avantasia-Avantasia,I want out-Helloween и under a glass moon-Dream Theater.Много са яки нещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Февруари 16, 2007 Share Отговорено Февруари 16, 2007 Pride - U2 Това е последното парче в "певческият ми репертоар" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elly Отговорено Февруари 16, 2007 Share Отговорено Февруари 16, 2007 Ето, аз ще те попитам - що така бе, Ненчо????????? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
morticia Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 Evanescence - Lithium Това е песен от новият им албум. Перфектно разбирам за какво става въпрос във всичките им песни По принцип пея песни, с които мога да изразя чувствата си. Lithium е една от тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 Pride - U2 Това е последното парче в "певческият ми репертоар" Какво "що" ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mandalay Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 Според мен Ели е възприела думата "последното" не като най-новото, ами като последното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elly Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 Ми не се сдържах бе, кво толко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts