Babyface Bob Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Информацията е на Metal Katehizis. Столичният клуб "The Box" привлече нов сътрудник за връзки с обществеността (ПР)...собствениците повериха тази длъжност на Е. Щерев...той е основната движеща сила в АLLEY SIN и е част от българската сцена от дълги години. Повече можете да видите в статията Столичният клуб "The Box" подема инициатива за подобряване на условията Успех, Емо! Цитирай
Stivy_k Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 (Редактирано) Дъ Бокс работи до 22:00 часа WTF! С тая програмна схема на Детска Дискотека Кака Лара май ще трябва да им стане ПР. Инак Успех на Емо! Дано да се раздвижат нещата там. Колкото повече силни заведения, толкова повече Р'Н'Р С. Редактирано Ноември 25, 2010 от Stivy_k Цитирай
Caruso Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Аз пък от години се дразня че всичко в БГ започва в 12. Аман от пияници, които преди това са се наквасили и налазват неадекватни. Никаде го няма това. А тука от пианобар като почнеш та до голям клуб. Особено като говорим за авторска музика и фенове едва ли това би трябвало да е огромна трагедия даже според мен има положителен характер. Стискаме палци на бате Емо!!! Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 Ако ще и Ян Бибиян от луната да дойде пак ще е същото...Като не искам да обидя колегата Емо. Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 Аз пък от години се дразня че всичко в БГ започва в 12. Аман от пияници, които преди това са се наквасили и налазват неадекватни. Никаде го няма това.А тука от пианобар като почнеш та до голям клуб. Особено като говорим за авторска музика и фенове едва ли това би трябвало да е огромна трагедия даже според мен има положителен характер. +1 Най-вече заради граския транспорт. Цитирай
Recommended Posts