Geo Публикувано Март 15, 2006 Публикувано Март 15, 2006 Здравейте, Представям част от една от композициите,които ще влязат в новия албум "Романтика". Албумът ще е изцяло изпълнен от пиано и бас. Тази пиеса е авторска на нашия съфорумец Евгени Куманов. Все още имам нужда от пианисти,които биха искали да участват. http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...lderfiles/1.mp3 Цитирай
glezlata007 Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Надявам се скоро да се включа и аз ...макар и не с композиция Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 как си го резнал на най-интересното :violin: ако си мислите че по-хубаво не може да бъде - грешите, натам е ......... нема такова определение Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Жалко, че е резнато наистина. Евгени има страшен талант и Гео също не му отстъпва. Евалата! Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2006 Автор Отговорено Март 16, 2006 Надявам се скоро да се включа и аз ...макар и не с композиция Очаквам с нетърпение Цитирай
Geo Отговорено Март 16, 2006 Автор Отговорено Март 16, 2006 Жалко, че е резнато наистина. Евгени има страшен талант и Гео също не му отстъпва. Евалата! Благодаря за коментара.за мен не съм сигурен,но Евгени наистина е уникален пианист. Цитирай
CyberGene Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 (Редактирано) Радвам се, че ви харесва Ама ми става малко неудобно, като вземете да говорите така... Никакъв пианист не съм. Липсват ми достатъчно много качества, за да мога да се нарека такъв. Партията на пианото съм я записвал като МИДИ и после съм я дооправял, нагласявал - всеки може така. Иначе Гео си е пичага, там сте прави Редактирано Март 16, 2006 от CyberGene Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 K'во като си я оправял? Аз имам пред вид не само като изпълнител, а и като композитор.. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Оляхте се със скромността Знаете много добре и двамата че сте страхотни. И това парченце от парчето също е невероятно Цитирай
Recommended Posts