synchu Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Walden T550 е малка китара за пътувания (travel guitar) Walden 0550 - също не е много голяма (ОМ/000 тип), което я прави удобна, но не много силна и обемна като звук и проекция на звука, ако може така да се каже. Но и в Динакорд и в Икономов е пълно с акустични китари в твоя ценови клас - ходи и пробвай - това е единствения валиден съвет. Ако нямаш доверие на себе си - вземи някой приятел, който разбира повече и ходете заедно. Иначе - Ямаха Цитирай
stefoto Отговорено Ноември 11, 2010 Автор Отговорено Ноември 11, 2010 Мда виждам,че са някакви супер малки-колкото класическите китари горе долу.И аз мисля Ямаха да е. Благодаря за коментарите! Цитирай
Guitar_Rookie11 Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Ами аз имам Stagg и съм много доволна. Цитирай
Dean VMNT PRO model Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Препоръчвам Walden Guitars, моделът от 200 лева е много добър, а моделът от 300 е превъзходен. Отиди в музикалния магазин, пробвай няколко модела от тази марка и избирай. Съотношението цена:качество на тези китари е много добро Цитирай
badValue Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 @syncho и Автора.. моделите бяха примерни .... като има проблем с големината ..... Д550 - дредноат,солидТоп=> 223лв .. не мога да опиша всички китари в този диапазон .... ....... а честно казано аз бих си взел по- малък размер ДОСТА по- удобни са(за мен)!!!!! ... това не значи да не пробваш и други китари ... не ме кефи, но не пречи да пипнеш и фендер СД60 ..... а към предния пост .. линковете не работят като хората !!!! Цитирай
kiko77 Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Aз също съм с много добри впечатления от евтините акустични китари на Ямаха - и дреднот типа, и чистите класически. Но последнят като влязох в музикален магазин направо останах удивен от едни френски кирати - LAG. Имаше един изрязан дреднот модел за 300 лв - страхотна свиряемост, струните му бяха толкова ниско, колкото и на ел. китара и се свиреше с невероятна лекота; тялото беше махагоново и звукът - също много добър, а и като цяло качеството на изработката изглеждаше доста сериозно. За малко повече пари имаше и модели със вградена електроника. Цитирай
stefoto Отговорено Ноември 13, 2010 Автор Отговорено Ноември 13, 2010 Взех си въпросната китара Лаг.Просто съм удивен от направата,красотата и звука и.Те сега навлизат като марка и не са известни,но си заслужава да се пробва.Имат електронни акустични и класически китари. Мерси на всички за помощта. Цитирай
stefoto Отговорено Ноември 13, 2010 Автор Отговорено Ноември 13, 2010 A искам да попитам какво е това в китарата точно под резонансовия отвор,което се завива и развива с ключе(шестогра) и за какво служи??? ю Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 (Редактирано) ^Нарича се тръст род(trust rod), някъде към 2:25 мин. За китарата честито, добър избор, самият аз пробвах преди време няколко китари и трябва да отбележа, че изобщо не отстъпват като качество и звук на по-реномирани брандове за ценовият клас в който се борят. Редактирано Ноември 13, 2010 от ciriljhonson Цитирай
synchu Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Truss rod = тръс род, за да не става объркване, без "т" - то си е написано и на картинките де. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 (Редактирано) ^ много правилно, trust=доверие,упование, е съвсем друга бира и в моят отговор изобщо не се връзва, даже ми стана смешно Благодаря за корекцията. Редактирано Ноември 14, 2010 от ciriljhonson Цитирай
Recommended Posts