Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) аз едно време имах пластмасова и ми се струваше, 4е това е най-яката китара на света Утрепа ме!!! Но можеше и да е от картон!? :wall: Редактирано Януари 4, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Bassko Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Да виждал съм такива. Те са за бебета които се чудят кво да разглобят и счупят. Аз имах пластмасово пиано (май ) ! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Откъде намери тоя аватар? Много е як... Искам да си го плесна на шибания десктоп Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 [оффтопик] Като се отвори приказка... Аз по-калпави струни от Д'Аддарио не съм виждал/пипал/слагал. За не повече от 10 дена им падна всичкото хром, никел и титан Честно - големи сопи... Най ми харесаха Ямаха Хеви Ботъм... [/оффтопик] Цитирай
Topsun Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 (Редактирано) я вижте тази китарка.това не съм аз на снимката.все пак съм пианист тук Редактирано Януари 16, 2005 от Topsun Цитирай
Sieger Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 [оффтопик]Като се отвори приказка... Аз по-калпави струни от Д'Аддарио не съм виждал/пипал/слагал. За не повече от 10 дена им падна всичкото хром, никел и титан Честно - големи сопи... Най ми харесаха Ямаха Хеви Ботъм... [/оффтопик] [off]Абсолютно съгласен за D'Addario въпреки, че вече втори месец съм принуден да си ги купувам... [/off] я вижте тази китарка.това не съм аз на снимката.все пак съм пианист тук Амчи туй не е ли Ибанез Арткор? Хубавка е иначе. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Амчи туй не е ли Ибанез Арткор? Хубавка е иначе. ми аз му викам на тва артист,ама може и да греша.всъщност съм сигурен че е артист! :exclaim: Цитирай
jFog Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Амчи туй не е ли Ибанез Арткор? Хубавка е иначе. ми аз му викам на тва артист,ама може и да греша.всъщност съм сигурен че е артист! :exclaim: да бе ебах ти пича!!! Ще му падне къщата ама се е оборудвал..кефи..има страст в тая работа Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 По скромното ми мнение - ЕSP Explorer: Некъв култ към тая китара изпитвам А като гледам Хетфийлд и Лайхо кво праат на нея мани мани Цитирай
bulby Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Ibanez SZ720 FMTG Дзвер момчета, дзвер ! :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Лайхо е с V . И на Explorer мъска бе! Гледал съм го на концерт, а на ЕSP на сайта пише Цитирай
synchu Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Ibanez SZ720 FMTGhttp://www.ibanez.ru/gear_el_guitar/big/SZ720FMTG.jpg Дзвер момчета, дзвер ! :green: хехехехе ..... ше се сетиш.... Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Patrick Eggle Berlin Legend Само че кафява... Ееееех ако се намираха по лесно и бяха със 100 евро по евтини... Цитирай
Recommended Posts