Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Идеята на тази ми се струва доста оригинална, въпреки че не съм сигурен дали ще вади нормален тон :?

gibson_l-5(full).gif

Отговорено

Ами с риск да говоря пълни глупости ще кажа, че доколкото знам за акустичните китари (доста малко) звукът от струните резонира в кухината и се усилва а тази няма как да поеме звуковите вълни от струните.

Отговорено

Звучат си добре и тези китарки :girl_witch: Отворите F отстрани се грижат за това. Не звучи точно като акустична, но си имат добър звук.

Отговорено (Редактирано)

Май джаз китарите не са много популярни тъдява :girl_witch:

Не за друго, но L 5 са легендарни китари

Редактирано от kolio_k
Отговорено

Чак сега се усетих как прозвуча последния ми пост :girl_witch: Дупките Ф, разбира се не служат да улавят вибрациите от струните !

Отговорено

:)

Това е малко като най-често срещаната грешка при начинаещи като записват акустична китара. Първият опит винаги е с микрофона бутнат срещу дупката.

Отговорено

JACKSON!!! Като на Matt Tuck. Абе, красива за гледане, ама като я хванеш.... То с такъв широк гриф... А и не свири чисто, за метал е :) но за нищо друго не става.

Но най-яката китара е на Лайхо. :metalist::wub:

Отговорено

GTS2900500599.jpg

Това ми беше мечта,която в последствие се осъществи.Китарата е много добра като звук,грифа е много удобен и абе изобщо супер китара :punk_guitar:

Отговорено (Редактирано)

Horizon-FR-II_STR.jpg

HORIZON FR-II

Neck-Thru-Body

25.5” Scale

Mahogany Body

Quilted Maple Top

Maple Neck

Ebony Fingerboard

42mm Locking Nut

Thin U Neck Contour

24 XJ Frets

Black Nickel Hardware

Gotoh Tuners

Floyd Rose Original Bridge

EMG 81 (:hysterical: / 85 (N) p.u.

Така де , оригинала на мойто чудо :punk_guitar:

Редактирано от Lord Of Darkness
Отговорено

Бих спал с тази китара!!! Вобще Eastman китарите са най красивите които съм виждал през живота си.

t186mx.jpg