docc Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 ^Инструментът е поръчков,на базата на Classic T. И аз бих предпочел,да няма много "намеси" в/у един добър топ.А и flame-грифът е чудесен! Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 99% съм сигурен че е Warmoth. с малко късмет (и парички де...) може да се намерят доста интересни изработки там. Цитирай
docc Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 ^Напълно е възможно,да е сглобена от Warmoth части(първата китара от твоите снимки).Има някакво лого(не ми е познато)и може,и да е издание на някоя марка.Към Warmoth ме насочва и третата снимка. BTW - като говорих за поръчкова китара,имах предвид Телекастерския Suhr. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 ^ да правилно те разбрах за Suhr-a. значи, китарата на първата моя снимка се оказва че не е Warmoth, ами е правена по поръка и фирмата е NNG (= Ninety-Nine Guitars). оказва се че тая фирма е тайландска... ето го сайта: http://www.nngguitar.net/home.html а пък за китарата на третата снимка (дето топа е от spalted maple) си прав - тя е 100%-ов Warmoth. Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 ей тая на профила ми най ме кефиExplorer Направо съм се влюбил в тия китари Аз в Гибсъните. Експлорерите на ESp хич не ме кефят. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Аз в Гибсъните. Експлорерите на ESp хич не ме кефят. И какво не им е наред? Добре че Гибсън ги осъдиха да не произвеждат повече този модел, защото иначе никой нямаше да си купува тяхните Експлоръри вече... В момента съм пред сделка за един LTD Explorer, от преди да ги спрат от производство. Имам и Epiphone Gothic Explorer, но LTDто просто е наравено за свирене, не само да го гледаш и да му се радваш! Цитирай
stanbog Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 айде щом сме почнали на тема explorer... Цитирай
motorbreath Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 какво ли не бих дал за една такава... ама няма пари но след година две като почна да бачкам може поне да си събирам Цитирай
kolio Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) Комбинация от 2 красиви неща :-) Редактирано Март 6, 2007 от kolio Цитирай
TONY Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 Комбинация от 2 красиви неща :-) -при тази комбинация - важи девиза- USE AND ABUSE! Цитирай
SHARO Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) та като видях постнатата снимка на ибанеца с мацката се сетих да питам кои модели на ибанец са с златно лого шот повечето са с бяло? пък и един пич на който се кефя свири на такъв с златно а тея по магазините и в каталога на сайта всички са с бяло (на тва на снимката по горе пише рг серия а рг са с бели лога поне доколкото съм виждал ) Редактирано Март 6, 2007 от SHARO Цитирай
BlueZone Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Ако се загледаш внимателно в китарата, а не в мацката, ще видиш че не пише RG, ами JS Цитирай
MDFk Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 ^А ако се загледаш в мацката, ще установиш че е Ариа Джовани. По темата (стара вече, но яка): Просто, но брутално. А да беше и с 27 инча гриф.... Цитирай
Zlatyio Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Ако се загледаш внимателно в китарата, а не в мацката НЕ МОГА БЕ!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts