Yo The Real Отговорено Февруари 16, 2011 Share Отговорено Февруари 16, 2011 Аз пускам личните си мнения за "най-красиви китари", не мечтата ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Февруари 16, 2011 Share Отговорено Февруари 16, 2011 Една от най-красивите .. за мен JPM Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stupified Отговорено Февруари 16, 2011 Share Отговорено Февруари 16, 2011 Хехе А иначе да добавя към предния ми пост: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The God Of War Отговорено Февруари 17, 2011 Share Отговорено Февруари 17, 2011 Gibson Les Paul Принципно и стратокастерите ми харесват, ама не са ми мечта, защото си имам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stupified Отговорено Февруари 17, 2011 Share Отговорено Февруари 17, 2011 (Редактирано) Fender версиите на Jackson-а от предния ми пост: Според мен и двете са големи красавици Аз лично съм пробвал лявата във РФ, и мога да кажа че е супер удобна,лека и лесна за свирене.И същевременно не е скъпа Редактирано Февруари 17, 2011 от Stupified Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2011 Share Отговорено Февруари 18, 2011 Jackson-а по горе и мен ме кефи доста! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
white_snake_fan Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 Красавица! Блаженствооо :inlove: Искааамм !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zombie Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 И аз си имам фаворити по красота: Oт партидата Ibanez: IBANEZ RG3550M http://2.bp.blogspot.com/_tNu78SMKH6I/TRaaGmDIYxI/AAAAAAAAERc/hkFVowY08jk/s1600/ibanez+rg3520.png IBANEZ SV5470F-DSB http://www.ibanez.co.jp/products/images/prestige2010/eg/SV5470F_DSB_00_03.png Ibanez JEM 77 BFP Blue Floral http://www.edroman.com/guitars/ibanez/images/IBA_91508.jpg Съжалявам, че не мога да постна директно снимките, но не ми позволява. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YOSO Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 (Редактирано) Редактирано Февруари 20, 2011 от YOSO Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 Искам я тая лего китара. Евала за поста, според мен това със сигурност е най-оригиналната китара в темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oslo Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 (Редактирано) Редактирано Февруари 20, 2011 от Oslo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai_al Отговорено Февруари 20, 2011 Share Отговорено Февруари 20, 2011 Китарата (inlove) http://mrleesclass.com/Site/Images/ibanez-iceman-giger-CP05071673.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
1koce Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Най-красивата ... и с най-хубавото гласче!!! Meчта ми е ... Collings City Limits Jazz (Tobacco Sunburst): 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Най-красиви са Zachary guitars A сега сериозно: Говорим за красота Тези две са напълно различни,но са ми любими Les Paul : като леко пълничка мадама, има какво да хванеш и иска да се държиш нежно с нея Jackson King V : Разкрачена долна к***а , иска да бъде скъсана от бързо и здраво...свирене Бати побърканите изказвания 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
polaris Отговорено Май 1, 2011 Share Отговорено Май 1, 2011 Леле това неска го видях в сайта и ми останаха очите в него. Само да имаше още 2 прага и щях да забравя за RR24. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts